یوسف نوری، وزیر آموزش و پرورش، در آیین افتتاح هنرستان ۱۲ کلاسه امیر کبیر گفت: مردم این شهرستان همواره در مسابقات علمی از سرآمدان کشور بوده و با وجود همه محدودیتها به آموزش توجه ویژهای دارند و خیران زیادی هم در این شهرستان اقدامات خیرخواهانه بسیاری در این حوزه انجام دادهاند.
معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان تربت حیدریه نیز گفت: این شهرستان از لحاظ جغرافیایی به دلیل اینکه در شاهراه شرق کشور قرار گرفته و از نظر فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی یک نقطه سیر در خراسان رضوی به شمار میرود، بسیار حائز اهمیت است.
علیاکبر کیپور اظهار کرد: یکی از شاخصههای مهم در نظام جمهوری اسلامی آموزش و پرورش است. نظامی که مبنای رشد و توسعه جامعه است. در ایران یکی از افتخارات این است که در سالهای پس از انقلاب رجالی روی کار آمدند و به مردم خدمت میکنند که برخاسته از نظام آموزش و پرورش هستند.
وی با اشاره به شیوع کرونا و آسیب به نظام آمورش و پرورش افزود: در سنوات قبل به دلیل شیوع کرونا و اهمیت سلامت دانشآموزان مجبور به برگزاری آموزش در فضای مجازی شدهایم که اثرات این آسیب در سالهای آینده مشخص خواهد شد.
کیپور با اشاره به اینکه ۲۲ درصد جمعیت این شهرستان عضو خانواده فرهنگی هستند، بیان کرد: تربت حیدریه در مجموع ۵۰ هزار دانشآموز و عوامل فرهنگی دارد که قشر عظیمی از جامعه شهرستان را تشکیل میدهند.
وی خاطرنشان کرد: این شهرستان سه اداره آموزش و پرورش در مرکز شهرستان، جلگهرخ و کدکن دارد که مدیریت ۵۳۰ واحد آموزشی با ۲۱۷۵ کلاس درس را بر عهده دارند. اکنون مساحتی بالغ بر ۲۰ هزار متر مربع از فضاهای آموزشی نیاز به بازسازی و مرمت دارد و نیازمند برنامهریزی و توجه ویژه است.
نماینده عالی دولت در این شهرستان با اشاره به مشکل فرهنگیان خاطرنشان کرد: داشتن امکانات خدمات رفاهی برای این قشر در سایر استانها یکی از دغدغههایی است که نیازمند توجه دولت و وزارت آموزش پرورش است. سایر کارکنان ادارات در شهرهای دیگر دارای محل اسکان مشخص با امکانات رفاهی هستند اما آموزش و پرورش تنها از فضای مدارس برای این منظور بهرهمند است. همچنین یکسری امکانات خدمات و رفاهی برای شهرستان مورد نیاز است.
کلنگزنی مدرسه کوی امام(ره)، افتتاح هنرستان علامه طباطبایی و نشست با فرهنگیان از جمله برنامههای سفر یک روزه وزیر آموزش و پرورش به تربت حیدریه است. عملیات ساخت مدرسه ۶ کلاسه کوی امام با زیربنای ۷۰۰ متر مربع و اعتبار اولیه هشت میلیارد تومان از محل اعتبارات محرومیتزدایی آغاز شده و طبق برنامهریزیهای انجام شده تا مهر ماه سال آینده به بهرهبرداری خواهد رسید.
ساخت هنرستان علامه طباطبایی که امروز افتتاح شد از سال ۱۳۹۸ با اعتبار ۶ میلیارد تومان در زمینی به مساحت ۱۷۲۲ متر مربع از محل اعتبارات دولت آغاز شده بود.
همچنین در مراسمی با حضور وزیر آموزش و پرورش از پنج نفر که در جشنوارههای مختلف و کنکور رتبه تک رقمی و برتر را کسب کرده بودند، تقدیر شد.
انتهای پیام
نظرات