• دوشنبه / ۲۵ بهمن ۱۴۰۰ / ۱۴:۴۸
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1400112519913
  • خبرنگار : 50037

مدیرکل هماهنگی امور استان‌های وزارت جهادکشاورزی:

تعدد اطلاعات و آمارها توزیع یارانه‌های کشاورزی را با بحران مواجه می‌کند

تعدد اطلاعات و آمارها توزیع یارانه‌های کشاورزی را با بحران مواجه می‌کند

ایسنا/همدان مدیرکل هماهنگی امور استان‌های وزارت جهادکشاورزی از تبدیل سامانه‌های بخش کشاورزی به یک سامانه در آینده نزدیک خبر داد و گفت: اگر توزیع یارانه‌ها و نهاده‌های کشاورزی دچار بحران شود به دلیل اطلاعات، داده‌ها و آمارهاست.

هوشنگ محمدی در آیین تکریم و معارفه رییس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان با بیان اینکه از تعدد آمار و اطلاعات بخش کشاورزی رنج می بریم، اظهار کرد: سامانه های بخش کشاورزی با تعدد مواجه بوده که این امر موجب سردرگمی کشاورزان شده است که به همین منظور ایجاد رصدخانه کشاورزی انجام گرفته و تشکیلات آن راه اندازی شده است.

وی با بیان اینکه برای بخش کشاورزی و تولیدکنندگان پنج قدم مهم و محوری را که هر روزه رصد می‌شود در برنامه داریم تصریح کرد: امنیت غذایی ،ایجاد رصدخانه اطلاعات کشاورزی، سرمایه گذاری در بخش کشاورزی، سنددار کردن اراضی کشاورزی و رفع تداخلات دیپلماسی غذایی پنج قدم مهم و محوری بوده که در برنامه وزارت جهاد کشاورزی است و هر روزه رصد و پیگیری می‌شود.

 
محمدی در ادامه  با اشاره به اینکه ۷۰ درصد تولید کشور در ۱۵ استان کشور انجام می‌شود و استان همدان یکی از استان های ۱۵ گانه و جز ۱۰ استان اول کشور به شمار می‌رود و دارای سالیانه ۵ میلیون تن محصولات بخش کشاورزی در عرصه غذایی کشور است، خاطر نشان کرد: نگاه ما به بخش کشاورزی استان همدان نگاه ملی است و این استان در بسیاری از تولیدات از جمله سیب زمینی، گردو و ...نیاز کل کشور را تأمین می‌کند.

محمدی با بیان اینکه استان همدان در جذب ناظرین متخصصین بخش کشاورزی با جذب ۱۲۰ نفر، کمترین نیرو را جذب کرده افزود: موضوع نیروی انسانی بخش کشاورزی استان را در دستور پیگیری قرار می‌دهیم.

وی همچنین با تاکید بر استفاده از ظرفیت تشکل‌ها و تعاونی‌ها به عنوان یکی از محوری ترین موضوعات جهاد کشاورزی در ادامه گفت: بیش از ۴.۵ میلیون نفر تولید کننده بخش کشاورزی در سطح کشور فعالیت دارند و ۹۵ درصد امورات کشاورزی را کشاورزان و تولید کنندگان انجام می دهند.

مدیر کل هماهنگی امور استان‌ها  در ادامه گفت: یکی از برنامه های مهم وزارت جهاد در دولت سیزدهم برنامه ریزی برای رسیدن به اقتدار امنیت غذایی بوده چرا که با اقتدار امنیت غذایی در سایه اقتدار امنیت نظامی به اقتدار ملی می توان رسید و با اقتدار غذایی اشتغال و ارز آوری و امنیت غذایی پایدار حاصل می‌شود.

وی همچنین با بیان اینکه  در دنیا و کشورهای پیشرفته چهار برابریارانه پیدا و پنهان جمهوری اسلامی برای کشاورزی یارانه می دهند، تصریح کرد: با فرهنگ جهادی می‌توان برای رسیدن به اقتدار امنیت غذایی در کنار امنیت نظامی تلاش کرد و ما می‌توانیم.

محمدی با تاکید بر اینکه با مدیریت و فرهنگ جهادی می شود اقدامات اساسی و هوشمندسازی کشاورزی را رقم زد و  یک بار برای همیشه بسیاری از پرونده ها بخش کشاورزی  را جمع کرد یاد آور شد:باید با جهاد و حفط کرامت انسانی برای سفره مردم تلاش کنیم شاهد بودیم برای توزیع مرغ منجمد و گوشت  تا چندی پیش مردم درصف  می ایستادند  اما امروز با توزیع هوشمند ،کالا درب منزل به  دستشان  می رسد.

بیش از ۵۰ پست سازمانی جهادکشاورزی استان همدان خالی است

معاون توسعه ومنابع استانداری همدان هم گفت:متاسفانه بیش از ۵۰ پست سازمانی جهادکشاورزی استان خالی است که امیدواریم وزارت جهادکشاورزی در حل این مشکل همکاری های لازم را داشته باشند.

محمدرضا میرصفدری با بیان اینکه دولت سیزدهم در حل معیشت مردم برنامه‌های خوبی در دستور کار دارند که باید همه ما برای به سرانجام‌ رسیدن آن کمک کنیم افزود: دولت در بحث حل مشکلات مردم تمام توان خود را بکار گرفته و حل مشکلات را به خارج از کشور گره نزده است.

۱۵ درصد جمعیت در روستاها هستند

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی هم اظهار کرد: متاسفانه مهاجرت روستاییان به شهرها زیاد شده تا جایی که بیش از ۸۵ درصد مردم‌ در شهرها و تنها ۱۵ درصد در روستا سکونت دارند.

حجت الاسلام احمدحسین فلاحی افزود: امروز دشمنان قسم خورده نظام در تلاش هستند که زحمات و خدمات نظام مقدس جمهوری اسلامی را برای مردم کمرنگ و ناچیز جلوه دهند که به همین منظور باید عملکرد نظام و دستاوردهای نظام‌جمهوری اسلامی برای مردم بویژه روستاییان تبیین شود.

در پایان حکم انتصاب سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان همدان به "غلامحسین تقوی" ابلاغ و از زحمات و تلاش‌های "منصور رضوانی جلال" قدردانی و تقدیر به عمل آمد.

به گزارش ایسنا؛ مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ملایر، رئیس شورای شهر ملایر، رئیس نظام مهندسی ساختمان ملایر ،مسئول اداره راه شهرستان ملایر، مدیر صنایع کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی همدان، معاون توسعه و منابع سازمان جهاد کشاورزی همدان ،مدیرعامل شرکت سیاحتی علیصدر را از جمله سوابق غلام حسین تقوی می توان برشمرد ضمن اینکه آخرین سمت وی معاون توسعه و منابع سازمان جهاد کشاورزی استان همدان بوده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha