• یکشنبه / ۲۴ بهمن ۱۴۰۰ / ۱۹:۱۵
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 1400112419232
  • منبع : نمایندگی خراسان جنوبی

یک مسئول در خراسان جنوبی:

۸۰۰ تن سیب و پرتقال شب عید در سردخانه‌های استان ذخیره شد

۸۰۰ تن سیب و پرتقال شب عید در سردخانه‌های استان ذخیره شد

ایسنا/خراسان جنوبی رییس اداره بازرگانی تعاون روستایی خراسان جنوبی گفت: ۴۰۰ تن سیب مورد نیاز شب عید در سردخانه‌های استان ذخیره‌سازی شده و ۴۰۰ تن پرتقال هم در حال تامین است.

مصطفی هاشمی‌پور روز یکشنبه ۲۴ بهمن در نشست کارگروه تنظیم بازار خراسان جنوبی که به ریاست سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری برگزار شد، افزود: سیب از ۲ نوع زرد و قرمز به استان حمل و در ۲ سردخانه بیرجند و فردوس ذخیره‌سازی شده است.

به گزارش ایسنا، وی گفت: در حال خرید و تامین پرتقال تامسون از شمال کشور هستیم که تامین و به استان حمل خواهد شد.

رییس اداره بازرگانی تعاون روستایی خراسان جنوبی اظهار داشت: ۱۰۰ تن سیب و ۱۰۰ تن پرتقال هم سهمیه ذخیره ملی داریم که در صورت نیاز به استان حمل خواهد شد و مردم درخصوص تامین میوه شب عید دغدغه‌ای نداشته باشند.

وی افزود: همه تلاش ما این است که میوه نوروزی ۱۵ تا ۲۰ درصد کمتر از قیمت بازار به دست مردم برسد.

معاون توسعه بازرگانی و صنایع کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی هم در این نشست گفت: در حال حاضر ۱۷۵ تن شکر برای مصرف خانوار، ۱۵۰ تن شکر برای صنف قنادی و ۸۶ تن شکر برای زنبورداران استان در حال توزیع است.

احمد بیکس افزود: سهمیه جدید درخصوص شکر برای نوروز به استان اعلام شده که جذب و توزیع خواهد شد تا مردم مشکلی در این زمینه نداشته باشند.

وی با بیان اینکه در بهمن امسال ۳۷۵ تن برنج تنظم بازار در استان توزیع شده است گفت: در حال حاضر ۳۷۵ تن برنج هندی و ۱۸۰ تن برنج تایلندی ابلاغ شده و در مرحله جذب است که به‌زودی در استان از طریق مباشرین توزیع خواهد شد.

معاون توسعه بازرگانی و صنایع کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی از تولید روزانه ۱۲۰ تن گوشت مرغ در این استان خبر داد و گفت: روزانه در سطح استان توزیع گوشت سفید به‌صورت مستمر انجام می‌شود و مشکلی نداریم، تمهیدات لازم برای منجمدسازی گوشت سفید مورد نیاز شب عید هم در حال انجام است.

وی ادامه داد: روزانه ۸۰ تن تخم‌مرغ در استان خراسان جنوبی تولید می‌شود که مازاد مصرف به سایر استان‌ها ارسال می‌شود.

بیکس از تشدید نظارت‌ها و بازرسی‌ها در روزهای پایانی سال و نوروز خبر داد و گفت: در راستای افزایش کیفیت نان تولیدی نانوایی‌های استان نیز از این پس نظارت‌ها بر این صنوف تشدید می‌شود همچنین کیفیت نان تولیدی با توجه به دغدغه مردم به‌جد مورد ارزیابی قرار می‌گیرد.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha