صادق بوستانی در نشست با رئیس جهاددانشگاهی استان بوشهر اظهار کرد: جهاددانشگاهی در هر منطقه با شروع فعالیت خود، در رشد توسعه آن منطقه نقش موثری داشته است همانطور که از سال ۹۶ تاکنون شاهد تحول و دستاوردهای عظیم ناشی از فعالیت این نهاد در استان بوشهر هستیم.
وی با اشاره به استفاده از ظرفیت جهاددانشگاهی در شهرستان دشتستان تصریح کرد: دشتستان از لحاظ وسعت و ظرفیتهایی چون آثار باستانی، صنایع دستی، اشتغال بانوان، گردشگری، کشاورزی، صنعت و... سرآمد و نیازمند محرومیتزدایی است.
این مقام مسئول با بیان مسئولیت جهاددانشگاهی در قبال محرومیتزدایی، عنوان کرد: قسمتی از محرومیت، فقر فرهنگی و فقر آموزش و علمی است که باید در دشتستان با همکاری جهاددانشگاهی جبران و مرتفع شود.
فرماندار دشتستان در پایان مساعدت جهت راهاندازی و فراهمآوری زیرساختهای تشکیل جهاددانشگاهی در این شهرستان را برای تسریع در ساخت این نهاد اقدامی ضروری دانست.
رئیس جهاددانشگاهی استان بوشهر نیز در این نشست گفت: سد رئیسعلی دلواری و سد دالکی که در حال احداث است یک فضای بسیار مناسب برای کسب و کار، بهویژه در حوزه پرورش آبزیان با وجود وصل نبودن شهرستان به دریا است؛ سد بهترین مکان برای پرورش ماهیان در قفس است.
علی احمدی زاده ادامه داد: همچنان که همکاریهای مفیدی با شرکت موجود در پشت سد در حال انجام است، با استقرار جهاددانشگاهی در شهرستان دشتستان اتفاقات امیدوارکنندهتری را شاهد خواهیم بود.
وی افزود: اعتماد به جوانان همواره موفق بوده است و با نیروی جوان و اعتماد به جهاددانشگاهی در شهرستان دشتستان برای اصلاح نژاد درخت خرما در بحث کشاورزی و با علم و بومی سازی منطقهای پیش خواهیم رفت.
رئیس جهاددانشگاهی با اشاره به حوزه معدنی در کنار حوزه کشاورزی دشتستان، خاطرنشان کرد: جهاددانشگاهی میتواند در حوزه ارزش افزوده اقتصادی خرما ورود کرده و برای تشکیل یک مرکز تخصصیِ کشاورزی، هم تولید فناوری محصول و آفت ها و هم تجاریسازی در شهرستان دشتستان همکاری کند.
انتهای پیام
نظرات