• شنبه / ۲۳ بهمن ۱۴۰۰ / ۰۸:۱۶
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 1400112317594
  • خبرنگار : 50212

روایت رئیس علوم پزشکی اراک از هزینه هایی که کرونا به استان مرکزی تحمیل کرد

روایت رئیس علوم پزشکی اراک از هزینه هایی که کرونا به استان مرکزی تحمیل کرد

ایسنا/مرکزی رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: شیوع بیماری کووید ۱۹ در استان مرکزی علاوه بر سختیها و تبعاتی که داشت، هزینه بسیار زیادی را به حوزه سلامت تحمیل کرد.

دکتر سیدمحمد جمالیان در گفت‌وگو با ایسنا، در پاسخ به این پرسش که کرونا علیرغم سختی‌هایی که داشت آیا باعث شد که توسعه‌ای در زیرساخت‌های درمانی استان صورت گیرد، اظهار کرد: افزایش ۱۰۰ درصدی بخش‌های مراقبت ویژه از جمله اقدامات توسعه ای در حوزه زیرساختی بود که در شرایط کرونایی ایجاد شد و تمامی بیمارستان‌های استان مجهز به دستگاه اکسیژن‌ساز شدند که اتفاقات خوبی بود که در این مقطع صورت گرفت.

وی با اشاره به هزینه‌هایی که بیماری کووید ۱۹ بر حوزه سلامت استان تحمیل کرد، گفت: در شرایط کرونایی افزون بر ۳۰۰ میلیارد تومان هزینه به هزینه‌های جاری حوزه سلامت اضافه شد. به عنوان مثال در حال حاضر بدهی مراکز درمانی استان به اداره آب بالغ بر هشت میلیارد تومان است که به دلیل افزایش شستشوها و مصرف بالای آب ایجاد شده است.

وی گفت: خرید لباس‌های حفاظتی و اقلام بهداشتی نظیر ماسک، خرید داروها و ... از دیگر هزینه‌هایی بود که در شرایط کرونایی به نظام سلامت تحمیل شد و هیچ یک از این هزینه‌ها را بیمه پوشش نداده و مردم نیز پرداخت نمی‌کنند.

رئیس علوم پزشکی اراک تصریح کرد: با هزینه افزون بر ۳۰۰ میلیاردی که در شرایط کرونایی به دانشگاه علوم پزشکی اراک تحمیل شد و کمر ما را شکست، می‌شد پروژه نیمه تمام بیمارستان ولیعصر (عج) اراک را تکمیل کرد.

وی بیان کرد: در شرایط کنونی کرونایی یکی از نگرانی هایی که مجددا بوجود آمده است درگیری شدید کارکنان و پرستاران با کروناست و بسیاری از نیروهای انسانی شاغل در مراکز درمانی با وجود دریافت واکسن به کووید ۱۹ مبتلا شدند و امکان ارائه خدمت از سوی آنان به دلیل قرنطینه خانگی وجود ندارد. افزایش بیماران و کاهش نیروی انسانی یک معضل جدی پیش روی حوزه سلامت است.

او در خصوص تکمیل پروژه بیمارستان حضرت ولیعصر (ع) اراک نیز گفت: پایان قرارداد تکمیل این پروژه پایان شهریورماه سال ۱۴۰۱ است و برای بهره برداری از آن نیاز به تزریق اعتباری معادل ۴۰۰ میلیارد تومان به جز تجهیزات پزشکی است. در واقع تجهیزات این بیمارستان از سوی وزارت بهداشت تامین خواهد شد.

دکتر جمالیان در خصوص کمک‌های مردمی در شرایط کرونایی گفت: اطلاع دقیقی از میزان کمک‌های مردمی به مراکز درمانی نیست چرا که در شرایط کرونایی به خصوص از ابتدای شیوع بیماری کمک‌هایی به صورت خودجوش از سوی آحاد مختلف مردم نظیر اقلام بهداشتای مانند ماسک، آبمیوه، شیرینی و ... به مراکز درمانی اهدا شد.

وی افزود: آن چیزی که در قالب هدایای نقدی از سوی مردم در شرایط کرونایی به حوزه سلامت استان اهدا شده رقمی در حدود ۱۰۰ میلیون تومان بوده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha