کورش زارعی در آیین اختتامیه پویش سلیمانی کارگاه نمایشنامهنویسی «از ایده تا اجرا» که در خرمآباد برگزار شد، با بیان اینکه با تولید آثار هنری و انجام رویدادهای فرهنگ نام و یاد شهید سلیمانی را جاودانه میکنیم، گفت: هنرمندان باید به شخصیت بسیار عمیق سردار سلیمانی بپردازند.
وی افزود: وظیفه همه هنرمندان است که با خلق آثار هنری با انجام فعالیتهایی با موضوع زندگی و ابعاد شخصیتی و نظامی سردار دلها یاد و خاطره و رشادتهای ایشان را زنده نگه داریم.
مدیر مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری انقلاب اسلامی، با بیان اهمیت و ضرورت شناساندن ابعاد شخصیتی و معرفی زوایای پنهان و آشکار این شخصیت مهم و تأثیرگذار به نسلهای جوان و معرفی بیشتر تلاشها، مجاهدتها، مبارزات، سلحشوری و رشادتهای شهید سلیمانی، ادامه داد: بسیار خرسندم که جوانهای مستعدی از شهرهای مختلف لرستان با موضوع سردار دلها نمایش تولید میکنند و مخلصانه در این راه قدم برداشتهاند.
زارعی با بیان اینکه بیشک این جوانهای مستعد نیازمند حمایت بیشتر بوده است، اضافه کرد: برگزاری دورههای آموزشی و کارگاهی میتواند در مسیر هنری این عزیزان بسیار تأثیرگذار و مؤثر واقع شود.
وی در ادامه به بخشی از فعالیتها و اقدامات در حوزه هنری مرکز، حمایت از جریان تئاتر مردمی بچههای مسجد با ارائه طرح ۹ ساله اشاره کرد و افزود: در بخشهای آموزش و تربیت هنرمندان جوان مستعد و تربیت نیروی انسانی کارآمد و تولید آثار نمایشی فاخر برنامهریزیهای خوبی صورت گرفته و در دست اقدام است.
زارعی اضافه کرد: تاکنون تعداد ۹۰ نمایشنامه توسط نویسندگان با موضوعات مختلف اخلاقی، اجتماعی، فرهنگی، مذهبی، خانوادگی، مسائل جوانان و نوجوانان تولید شده است که از این تعداد ۳۰ اثر تاکنون چاپ و تعداد ۶۰ اثر دیگر نیز تا پایان سالجاری به چاپ میرسد و در اختیار گروههای تئاتر بچههای مسجد قرار میگیرند.
وی ابراز امیدواری کرد: با انجام فعالیتها و برنامهریزیهای منسجم بتوانیم جوانان و نوجوانان هنرمند و متعهدی را در مسیر نظام مقدس جمهوری اسلامی و اهداف و آرمانهای نظام و انقلاب تربیت کنیم و جبهه فرهنگی انقلاب را بیش از گذشته و مطابق با نیاز روز جامعه تقویت و حمایت کنیم.
ساسان سپهوند، رئیس حوزه هنری لرستان نیز در این آیین با اشاره به تلاشهای جوانان در پویش سلیمانی، با اشاره به ذوق هنری، علاقه، اخلاص و انگیزه جوانان این استان، گفت: برگزاری این پویش در چهار شهرستان استان دستاوردی داشت که نشان دهنده استعدادها و خلاقیتهای بیشماری در عرصه فعالیتهای هنری در خارج از مرکز استان بوده و نیاز است این جوانان مستعد و با انگیزه و علاقمند مورد حمایت جدی قرار گیرند.
وی هچنین از تلاشهای مسئولان گروههای نمایشی و هنرمندان شرکت کننده در این پویش تقدیر کرد و افزود: یکی از مهمترین اقدامات و برنامههای حوزه هنری این است که فعالیتهای هنری را در سایر شهرستانهای استان پیگیری کرده و تنها به مرکز استان اکتفا نشود.
سپهوند با اشاره به اینکه در چند ماه گذشته تاکنون به طور میانگین بین یک تا چهار برنامه هنری در شش شهرستان استان اجرا شده است، اضافه کرد: حوزه هنری تصمیم دارد و برنامهریزیهایی نیز در این زمینه صورت گرفته تا فعالیتهای خود را در شهرستانهای مختلف استان پیگیری و اجرا نماید.
انتهای پیام
نظرات