دکتر «حسن بهرامنیا» در نشست شورای آموزش و پرورش استان با انتقاد از غیبت تعدادی از اعضاء اظهار کرد: یکی از شوراهای مهم استان شورای آموزش و پرورش است و در این شورا می خواهیم برای نسل آتی در حوزه های مختلف برنامه ریزی کنیم، بنابراین لازم است اعضای شورای با تعهد بیشتری در جلسه حضور داشته باشند.
وی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در خصوص اهمیت شورای آموزش و پرورش گفت: رهبر معظم انقلاب اسلامی شورای آموزش و پرورش را بازوی توانمند فکری و فرهنگی نامیده اند که زمینه توسعه کشور را فراهم میسازد و زیربنای هر نوع توسعه اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و اقتصادی است و بدون توجه به نوع نظام آموزشی هیچ تحولی امکان پذیر نیست.
بهرام نیا در ادامه خواستار بسیج امکانات در راستای تعلیم و تربیت آینده سازان این مرز و بوم شد و گفت: امیدواریم شورای آموزش و پرورش در این شرایط در راستای رسالت خطیر خود برای تسهیل روان با کمترین چالش و نگرانی و هزینه برای خانواده های هدف به ویژه اقشار ضعیف و مرزنشینان و عشایر نقش آفرینی مثبتی داشته باشد.
وی در ادامه با اشاره به موضوعات مطرح شده در شورا خواستار رفع افت ولتاژ مدارس در مناطق گرمسیری شد و گفت: هرساله افت ولتاژ در مدارس مناطق گرمسیری مسائلی را ایجاد می کند و در این راستا نیاز است دستگاه های متولی به موقع این موضوع را حل و فصل کنند تا انشاالله در تابستان آتی دیگر شاهد این مشکلات نباشیم.
استاندار ایلام با اشاره به مشکلات دانشآموزان عشایر گفت: در این زمینه لازم است شرایط حضور سهل و آسان دانش آموزان عشایر و مرزنشینان فراهم گردد تا اولیا با خاطر جمعی فرزندان خود را روانه مدرسه کنند و برای تامین وسایل نقلیه مناسب برای مناطق صعب العبور باید راهکار لازم در نظر گرفته شود.
رئیس شورای آموزش و پرورش استان با بیان اینکه برخی از خانوارهای ضعیف و مرزنشینان و عشایر به دلیل عدم بضاعت مالی تغذیه مناسبی برای فرزندان خود ندارند، گفت: اینجا لازم است در راستا تغذیه دانش آموزان سازوکاری برای این عزیزان در نظر گرفته شود.
بهرامنیا در ادامه خواستار جمع آوری مدارس کانکسی شد و گفت: در راستای مصوبات سفر ریاست جمهوری جلسه ای با مرکز داشته ایم و در ارتباط با مدارس فرسوده صحبت و مقرر شد مدارس فرسوده جمع آوری و بازسازی شوند که در این زمینه نوسازی مدارس استان باید از طریق بنیاد مستضعفان پیگیری لازم را انجام دهد.
استاندار ایلام در ادامه با اشاره به مشکل مدارس مناطق کم جمعیت گفت: در این مناطق از آنجا که تعداد دانش آموزان از حد نرمال پایین تر هستند باید در قالب روستا مرکزی رفع مشکل شود و در این راستا نیاز است آموزش و پرورش وسیله نقلیه یا هزینه رفت و آمد دانش آموزان را بپردازد و سهم آورده خانواده های کم بضاعت و ضعیف به مدرسه نیز حذف شود.
بهرامنیا درخصوص وضعیت مدارس در شرایط کرونایی گفت: در ستاد کرونای استان شرایط و چگونگی حضور دانشآموزان در مدارس و طریقه مجازی و یا حضوری را به شورای مدارس سپرده ایم که با توجه به وضعیت منطقه تصمیمگیری کنند.
انتهای پیام
نظرات