سعید فریور در گفت وگو با ایسنا افزود: در سال جاری تعداد ۱۰۰نفر خدمت گیرنده زن از خدمات خانه های امن در استان بهره مند شده اند.
وی با اشاره به اینکه یک خانه امن غیر دولتی در ارومیه فعالیت دارد، تصریح کرد: ۳خانه امن دولتی ویژه بانوان نیز در ارومیه ، خوی ومهاباد فعالیت دارند که خدماتی در این مراکز ارائه می شود و درصورت نیاز افراد ازاین مرکز به خانه امن غیر دولتی ارجاع داده می شوند.
فریور با اشاره به اینکه ظرفیت خانه امن غیردولتی ۷نفر به اضافه کودکان همراه که در مجموع ۱۵ نفر ظرفیت است،اظهار کرد: مدت زمان نگهداری هر مددجو ۴ماه برای بار اول است که در صورت حل نشدن مشکل تیم تخصصی برای ۲ماه دیگر مددجو را نگهداری می کند.
وی با تاکید به اینکه راه اندازی خانه امن به کاهش خشونت در خانواده کمک می کند، خاطر نشان کرد: خانه امن مراکز حمایتی هستند که در جهت تحکیم بنیاد خانواده و کاهش احتمال آسیب ازجمله ضرب و شتم منجربه مرگ زنان و دختران، کاهش پرونده های طلاق و آسیب کودکان، کاهش اختلافات زناشویی، مداخلات مددکاری در بحران برای خانواده ، کمک به بهبود وضعیت روابط و تعامل خانواده و کمک به توان افزایی مهارتی و شغلی زنان در معرض خشونت راه اندازی می شوند.
مدیر کل بهزیستی آذربایجان غربی با اشاره به اینکه در حال حاضر ۳نفر از خدمت گیرندگان خانه امن استان مشغول به تحصیل بصورت غیر حضوری هستند، یاد آور شد: اسکان و نگهداری از زنان ودختران تحت خشونت خانگی، کاهش خشونت علیه زنان مراجعه کننده به مرکز، ارائه خدمات مشاوره ای، حقوقی و مددکاری، حمایت و مهارت آموزی شغلی از جمله خدمات خانه امن دراستان است.
فریور با اشاره به اینکه راه اندازی خانه های امن دیگر ویژه بانوان به سبب کمبود نیروی متخصص و امکانات مالی بسیار سخت است، ادامه داد: امید است با حمایت سازمان بهزیستی و خیرین در افق ۵ساله به توسعه خانه امن در استان برسیم، هرچند در کنار توسعه تعداد خانه های امن باید با مشارکت و فعالیت های فرهنگی در راستای کاهش خشونت و بهبود وضعیت زنان استان اقداماتی انجام شود تا دیگر نیازی به حضور خانه امن نباشد.
انتهای پیام
نظرات