به گزارش ایسنا، شاید پیش از این تنها خبری که از تنیس می شنیدیم، سقوط و صعودهای تکرار شونده تیم ایران در مسابقات دیویس کاپ بود اما در حال حاضر یک دختر ۱۷ ساله با تاریخسازیهای اخیر خود باعث شده درهای جدیدی به روی تنیس ایران باز شود. قرار گرفتن بین ۱۰۰ بازیکن اول رنکینگ جوانان جهان و حضور در گرند اسلم جوانان استرالیا اتفاقات بی نظیری بود که این دختر تنیس باز رقم زد و اکنون دیگر نه تنها در ایران بلکه در جهان او را به عنوان یک تاریخساز می شناسند. البته او در آغاز راه قرار دارد و انتظار است که حمایت شود تا درهای بسته دیگری را بر روی تنیس ایران باز کند.
* راه جدیدی را شروع کردهام
مشکات الزهرا صفی در گفتوگو با ایسنا درباره اینکه پرونده گرنداسلم استرالیا بسته شد و اکنون چه هدف های دیگری در ادامه سال ۲۰۲۲ دارد، بیان کرد: هدف من بازی کردن در سه گرند اسلم دیگر سال است. همچنین در نظر دارم در مسابقات بین المللی دیگری (J۱ و J۲) بازی کنم تا جایگاه خود را در رنکینگ جهانی بهتر کنم و شانس بیشتری برای حضور در جدول اصلی مسابقات داشته باشم. ازطرفی چند ماه دیگر می خواهم وارد مسابقات رده بزرگسالان شوم. این یک راه جدید برای من است که امیدوارم این راه برایم ادامه دار باشد.
* حمایت بیشتری نیاز دارم
او در پاسخ به این پرسش که برای رسیدن به هدف هایی که دارد، روی حمایت ها هم حساب کرده است؟ تصریح کرد: امیدوارم در این راه حمایت بیشتر مسئولان را داشته باشم و اسپانسرهای بیشتری پیدا شوند چون تا قبل از اینکه وارد گرند اسلم شوم تمام هزینه هایم را خانواده ام پرداخت میکرد.از گرند اسلم، کمیته ملی المپیک، فدراسیون و باشگاهم کمکم می کنند اما من نیاز به حمایت بیشتر دارم و شاید با این کمک ها نتوانم مسابقات زیادی را شرکت کنم و باید دنبال اسپانسر بزرگی باشم.
* ورزش حرفهای چارچوبهای خاص خود را دارد
دختر تنیس باز ایران در پاسخ به این پرسش که حضور در ورزش حرفه ای چقدر زندگی او را متفاوت از هم سالان خود کرده است؟ گفت: من از سن هشت سالگی تنیس را شروع کردم. ورود به ورزش حرفه ای چارچوب ها و سختی های خاص خود را دارد. برای همه مسائل حتی خوابیدن، باید برنامه ریزی منظمی داشت تا بازیکن بتواند نتیجه کار خود را در طول سالیان دراز بگیرد. من برای رسیدن به شرایطی که الان دارم پروسه ۸ تا ۹ سال را پشت سرگذاشتم و برنامه ریزی بسیار دقیقی داشتم. از طرفی من در کنار ورزش حرفه ای، درس هم می خواهم و اکنون در سال آخر دبیرستان هستیم و تلاش می کنم در کنار تنیس، درسم را هم ادامه دهم.
* مربیام تجربیات خوبی را به من منتقل کرد
صفی در مورد اینکه با مربی اهل کرواسی تمرین می کند و چقدر این فرد در تغییر سبک تنیس او موثر بوده است، تاکید کرد: حدود سه سال است با مربیانی از کرواسی تمرین می کنم که سابقه حضور در گرند اسلم ها را دارند و رنکینگ خودشان هم زیر ۱۰۰ جهان بود. از این رو توانستند خیلی به من کمک کنند و تجربیات خوبی را به من من منتقل کرده اند. در این سال ها در مسابقات بین المللی زیادی شرکت کردم. در سال ۲۰۲۱، در ۱۲ مسابقه بین المللی شرکت کردم که در ۷ مسابقه فینالیست شدم و شش عنوان قهرمانی به دست آوردم.
* وقتی حرف از گرند اسلم میزدم، عجیب و غریب رفتار میکردند
او در پاسخ به این پرسش که رسیدن به هدف چه حسی دارد، گفت: من زمانی که متوجه شدم اصلا گرند اسلم چیست، به آن به شکل هدف نگاه کردم. البته بقیه وقتی متوجه شدند که هدف من چیست عجیب و غریب رفتار کردند و آن را ناممکن می دانستند. خدا را شکر با تلاش و پشتکار خودم و حمایت خانواده ام و کمک های باشگاهم و فدراسیون این اتفاق خوب را رقم زدم.
او ادامه داد: حضور در جدول اصلی گرند اسلم یک تاریخ سازی بزرگ برای ورزش ایران یک اتفاق خوب برای زندگی حرفه ای خودم بود. الان میتوانم این را بهتر توضیح بدهم که شرکت در گرند اسلم در رشته تنیس خیلی مهم است. من توانستم به آن برسم و در کنار بازیکنان مطرح جهان باشم و بازی آنها را از نزدیک ببینم. امیدوارم سطح تنیس بیشتر از این بالا برود و سال های بعد چند بازیکن از ایران داشته باشیم که در این رویداد شرکت می کنند.
* الگوهای جهانی صفی در تنیس
صفی در پاسخ به این پرسش که در تنیس بازیکنان مطرحی وجود دارند و نحوه بازی کدام از آنها مورد توجه او است؟ تاکید کرد: نحوه بازی رافائل نادال از کودکی من را به تنیس علاقهمند کرد. در زنان هم سیمونا هالپ که جنگنده و دونده است و من از این خصوصیات بازیاش، الگو برداری کردهام.
انتهای پیام
نظرات