• پنجشنبه / ۱۴ بهمن ۱۴۰۰ / ۲۲:۴۱
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1400111411103
  • منبع : نمایندگی آذربایجان شرقی

رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر تبریز:

فلسفه تشکیل مجمع مشورتی رؤسای کمیسیون‌های شهرسازی، پیگیری چالش‌های شهری است

فلسفه تشکیل مجمع مشورتی رؤسای کمیسیون‌های شهرسازی، پیگیری چالش‌های شهری است

ایسنا/آذربایجان شرقی رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر تبریز گفت: فلسفه‌ی تشکیل مجمع مشورتی رؤسای کمیسیون‌های شهرسازی پیگیری چالش‌های شهری چون حاشیه‌نشینی، بدمسکنی، املاک قولنامه‌ای و ضوابط شهرسازی است.

فریدون بابایی‌اقدم در سومین نشست مجمع مشورتی رؤسای کمیسیون‌های شهرسازی و معماری کلانشهرها و استان‌های کشور اظهار کرد: چالش عمده‌ای که در کارگروه شهرسازی مجمع مشورتی به آن بیشتر خواهیم پرداخت، املاک قولنامه‌ای است به‌ویژه بر اساس رأی دیوان نمی‌توان برای این املاک پروانه ساخت صادر کرد.

وی افزود: فلسفه و ضرورت شکل‌گیری این مجمع و پیگیری‌های بعدی، اقداماتی است که ما باید در بستر شورا و بر اساس وظایف خود پیگیر باشیم.

رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی کلانشهرشهر تبریز بیان کرد: این نشست در سه کمیته بازآفرینی، کمیته شهرسازی و کمیته معماری برگزار خواهد شد.

وی اضافه کرد: مدیریت حریم شهری، فرآیند صدور پروانه، کنترل و کاهش تخلفات ساختمانی و طرح‌های توسعه‌ی شهری و کم و کیف تدوین آنها در کمیته شهرسازی بحث می‌شوند و در کمیته‌ی بازآفرینی نیز طرح جهش مسکن و بازآفرینی بافت‌های ناپایدار شهری، دفاتر تسهیل‌گری و موضوع حاشیه‌نشینی مورد بحث بررسی قرار می‌گیرد و نهایتا در کمیته معماری، بحث نما و منظر شهری را مورد بررسی قرار می‌دهیم.

بابایی اقدم خاطرنشان کرد: موضوعات عمده بعدی انتقال تجربیات شهرهای مختلف، بحث حاشیه‌نشینی و تقارن شروع دوره ششم شورای شهر با طرح جهش مسکن دولت است.

وی همچنین یادآور شد: نقدهایی بر سیاست مسکن مهر در دولت‌های قبلی داریم و فارغ از سیاست فنی و اجرا، نقدی به مکان‌یابی توجه ویژه‌ای وجود دارد.

این عضو شورای اسلامی کلانشهر تبریز ادامه داد: حاشیه‌نشینی در بحث مسکن مهر به فراموشی سپرده شد و در طرح جهش مسکن نیز به مقوله زمین و کم و کیف و مکان‌یابی آن دقت نشده است و مراکز استان‌ها مورد غفلت واقع شده و معطوف به شهرهای جدید شده است.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی شهرداری تبریز، وی در پایان اضافه کرد: در کنار این دغدغه‌ها، طرحی تحت عنوان جامعه حاشیه‌نشینان ایران یا انجمن حاشیه‌نشینان ایران نیز ارائه کردیم که با تشکیل آن می‌توان در تسهیل گری در بافت فرسوده از طریق تشکل‌های مردم‌نهاد اقدام کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha