• یکشنبه / ۷ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۳:۱۹
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 1403110704979
  • خبرنگار : 71234

در کمیسیون امنیت ملی مطرح شد

جزئیات جدیدی از نحوه ترور قضات دیوان عالی کشور

جزئیات جدیدی از نحوه ترور قضات دیوان عالی کشور

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس از تشکیل کمیته‌ای برای بررسی ابعاد مختلف ترور قضات دیوان عالی کشور خبر داد و گفت که طبق گزارشات ارائه شده در جلسه امروز، انگیزه ضارب قضات، شخصی نبوده و بیشتر بحث نفاق مطرح است.

به گزارش ایسنا، ابراهیم رضایی در توضیح جلسه امروز مشترک کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی و حقوقی و قضایی مجلس با موضوع بررسی ترور قضات دیوان علل کشور گفت: پیش از ظهر امروز جلسه مشترک کمیسیون‌های امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس و کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس در محل کمیسیون امنیت ملی به منظور بررسی حادثه ترور قضات شهید با حضور معاون حقوقی قوه قضاییه، نمایندگان و مسئولانی از حفاظت قوه قضاییه، فراجا، وزارت اطلاعات، سازمان اطلاعات سپاه و رئیس مجتمع جنایی تهران برگزار شد.

وی توضیح داد: در این جلسه اطلاعاتی درباره ضارب داده شد مبنی براینکه نیروی خدماتی و آبدارچی و طبیعتا مورد اعتماد بوده و بارها هم این دو قاضی بزرگوار به او کمک کرده و مورد تفقد آنها بود.

رضایی افزود: ضارب فردی ۳۱ ساله بوده که کاملا حرفه‌ای عمل کرده است. در سوابقش، لاابالی‌گری و برخی انحرافات وجود داشته و در زندگی هم فردی خشونت‌طلب بوده و برخی از بستگانش عضو نفاق هستند. اسلحه‌ای که او با آن اقدام کرده، کلت کمری ساخت کشور ترکیه بوده است. در این ارتباط، افرادی احضار، بازداشت و بازجویی شدند و در مرحله تحقیقات و نیازمند بررسی بیشتر است.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس بیان کرد: نکته دیگر این است که احتمال اینکه ضارب آموزش دیده باشد، وجود دارد. آنچه تاکید شد، این بود که انگیزه ضارب شخصی نبوده و بیشتر بحث نفاق مطرح است.

رضایی بیان کرد: اعضای کمیسیون‌های امنیت ملی و حقوقی و قضایی مجلس هم نکاتشان را در ارتباط با این حادثه بیان کردند که از جمله آن تاکید بر لزوم حفظ امنیت قضات و دستگاه قضایی و اماکن قضایی بود.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس خاطرنشان کرد: در نهایت مقرر شد کمیته مشترکی به منظور بررسی ابعاد مختلف این قضیه به صورت دقیق با مشارکت و هدایت کمیته امنیت کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی و کمیته قضایی کمیسیون حقوقی و قضایی و با همکاری دستگاه‌ها برای بررسی بیشتر موضوع شکل گیرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
دیروز ۱۶:۰۳

چرا هر فردی را راه می دهند داخل بدنه این قوّه حساس، آخرش می شود همین!