• پنجشنبه / ۱۴ بهمن ۱۴۰۰ / ۲۰:۵۶
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1400111411079
  • خبرنگار : 50175

سرپرست اداره‌کل حفاظت محیط‌زیست لرستان:

باید از ظرفیت علمی دانشگاه برای پیشبرد اهداف زیست‌محیطی استفاده مطلوب شود

باید از ظرفیت علمی دانشگاه برای پیشبرد اهداف زیست‌محیطی استفاده مطلوب شود

ایسنا/لرستان سرپرست اداره‌کل حفاظت محیط‌زیست لرستان بر لزوم استفاده مطلوب از ظرفیت علمی دانشگاه برای پیشبرد اهداف زیست‌محیطی تأکید کرد.

علی سالاروند سرپرست در دیدار با علی نظری سرپرست دانشگاه لرستان که امروز ۱۴ بهمن‌ماه صورت گرفت، اظهار کرد: باید از ظرفیت دانشگاه‌ها و مراکز علمی جهت پیشبرد اهداف زیست‌محیطی استفاده مطلوب شود.

وی تصریح کرد: دستیابی به توسعه پایدار مستلزم توجه به مقوله محیط‌زیست به‌عنوان یکی از مؤلفه‌های توسعه پایدار است و هرگونه توسعه و پیشرفت بدون توجه به مباحث زیست‌محیطی در درازمدت به شکست می‌انجامد.

سرپرست اداره‌کل حفاظت محیط‌زیست لرستان خاطرنشان کرد: دانشگاه‌ها می‌توانند با ارائه آموزش‌های مناسب آگاهی لازم برای تغییر نگرش و رفتار جهت حفاظت از محیط‌زیست در جامعه را فراهم نمایند.

سالاروند اضافه کرد: رویکرد کاری اداره‌کل حفاظت محیط‌زیست استان لرستان، گسترش همکاری‌های دوجانبه‌ی علمی و کاربردی با دانشگاه لرستان است.

وی با اشاره به لزوم اجرای برنامه مدیریت سبز در سطح دستگاه‌های اجرایی و مراکز علمی افزود: دانشگاه لرستان می‌تواند با استفاده از ابزار علمی که در اختیار دارد در بحث اجرایی مدیریت سبز و نیز در بحث آموزش دستگاه‌های اجرایی اقدامات مناسبی انجام دهد.

علی نظری سرپرست دانشگاه لرستان نیز در این دیدار با اشاره به اهمیت مسائل زیست‌محیطی از نگاه علمی و دینی بر لزوم بر لزوم همکاری و تعامل دانشگاه لرستان و اداره‌کل حفاظت محیط‌زیست لرستان برای دستیابی به نتایج مطلوب در حفاظت از محیط‌زیست تأکید کرد.

وی خاطرنشان کرد: یکی از اهداف انقلاب اسلامی، ایجاد شهر پاک است؛ شهر پاک یعنی شهری که از هر نظر (مادی و معنوی) از جمله موضوعات زیست‌محیطی، یک شهر کاملاً پاک باشد. ما در مباحث مرتبط با محیط‌زیست و مدیریت سبز شهرها، باید به‌سوی نهادینه شدن مفهوم «شهر پاک» حرکت کنیم.

سرپرست دانشگاه لرستان اضافه کرد: حفظ محیط‌زیست و مباحث مرتبط با مدیریت سبز، بخشی از توجه به نسل‌های آینده است و توجه به نسل‌های آینده از ارکان فرهنگ و تربیت اسلامی و برآمده از مفهوم «انفاق» است.

نظری بیان کرد: نوع همکاری‌های مشترک دوجانبه باید از نوع اثرگذار، قابل اجرا و کاربردی در جهت منفعت استان باشد و از رویکردهای صرفاً انتزاعی، می‌بایست پرهیز کرد.

گفتنی است در این نشست، اساتید و متخصصان حوزه کاری محیط‌زیست حضور داشتند و دیدگاه‌های خود را در رابطه با راهکارهای تقویت همکاری‌های دوجانبه مشترک بین دانشگاه لرستان و اداره‌کل حفاظت محیط‌زیست استان لرستان و مباحث مدیریت سبز، بیان کردند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha