سیدمهدی قویدل با اشاره به رخدادهای جوی و بارندگیهای چند سال اخیر که منجر به وقوع سیل در مناطق استان کرمان شده است، بیان کرد: در این خصوص بارها جلسات و کارگروه های متعدد و کمیته های آسیبشناسی تشکیل شده و مستند سازی لازم نیز صورت پذیرفته است لیکن اثربخشی لازم را نداشته است.
این مقام قضایی تاکید کرد: ترک فعل های مسئولین در موارد مندرج در قانون به صورت کامل پیگیری نشده است و کارشناسان مربوطه نیز پاسخگو نبوده اند، به بیان دیگر تاکنون در مقوله پیشگیری توجه کافی نشده است و به همین دلیل شاهد تکرار چرخه وقوع حادثه در خسارت و تضییع اموال دولتی هستیم.
قویدل با بیان اینکه ریشهیابی علل وقوع حوادث کم هزینه تر از اقدامات پس از وقوع است خاطرنشان کرد: کارشناسان ادارات ذیربط بایستی در قبال شناسایی مسیرها و بسترهای سیل خیز روستاها، جاده ها و معابر پاسخگو باشند و کوتاهی و اهمال مسئولین در این زمینه به صورت جدی پیگیری خواهد شد.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان در پایان با اشاره به اینکه پیش بینی و کنترل حوادث احتمالی از مهم ترین وظایف مدیریت بحران استان است، ضمن تشکر از مدیریت بحران استان افزود: طبیعتاً ریشه یابی علل وقوع حوادث کم هزینه تر از اقدامات واکنشی پس از وقوع حوادث است.
انتهای پیام
نظرات