آیتالله عبدالکریم عابدینی در نشست رهپویان فاطمی که در شبستان امیرالمومنین (ع) برگزار شد، بیان کرد: ما به آگاهی و دانش در خصوص زندگی فاطمه زهرا (س) نیاز داریم چراکه به ما آبرو میدهد و شخصیت ما را بزرگ میکند از این رو زنان با الگوگیری و تأسی به این بانوی بزرگوار و مکرم شخصیت میگیرند.
بنابر اعلام روابط عمومی کمیته امداد قزوین، وی ادامه داد: فاطمه زهرا (س) روابطی داشته است به طور مثال دلخوشیهایی داشته است که از آنها لذت میبرده است؛ نخستین و مهمترین رابطه با خداوند سبحان بوده است و به واسطه محبت الهی دشمنیها به چشمشان نمیآمد چراکه ملاکشان محبت الهی بود.
امام جمعه قزوین اضافه کرد: خداوند سبحان در قرآن به پیامبر اکرم (ص) فرموده است که بگو اگر خداوند سبحان را دوست دارید از من که پیغمبرم پیروی کنید که در این صورت خداوند رحمان هم دوست صمیمی شما خواهد بود که چنین فردی در همه زمینههای زندگی موفق خواهد بود.
وی افزود: وقتی ناراحت میشویم اگر احساس غربت پیدا کردیم، این امر نشانهای است که حکایت از نداشتن و کمی رابطه با خدا دارد چراکه اگر با خداوند سبحان ارتباط داشته باشیم احساس ترس و ناامیدی نکرده و مأیوس و عصبانی نمیشویم.
آیتالله عابدینی خاطرنشان کرد: رابطه با رسول و فرستاده خداوند سبحان دومین رابطه حضرت فاطمه (س) بوده است، این رابطه تنها به واسطه پدر و دختری نبودند بلکه رابطه حضرت فاطمه زهرا (س) طوری بود که علاوه بر پدری، حضرت محمد مصطفی (ص) را معلم و مربی میدیدند و در واقع همه چیز خود میدانستند.
وی تصریح کرد: رابطه ما هم باید با پیامبر اکرم (ص) همینگونه باشد چراکه رابطه شایسته با پیامبر اکرم (ص) زندگی ما را با برکت میکند و روزی محبت الهی نصیبش میشود؛ ما در هر نماز یک بار با پیامبر اکرم (ص) ملاقات میکنیم چراکه بر ایشان سلام میکنیم.
امام جمعه قزوین اعلام کرد: اگر همین دیدار پیامبر اکرم (ص) در نماز را درک کنیم، برای خواندن نماز لحظه شماری خواهیم کرد، حضرت فاطمه زهرا (س) به واسطه همین محبت بسیار به نبی مکرم اسلام (ص) لقب «ام ابیها» گرفتند چراکه نه تنها شاگرد، تابع و مطیع پیامبر (ص) بود بلکه مادر رسول الله نیز (ص) بود.
وی عنوان کرد: اگر ما هم با رسول اکرم (ص) و ائمه اطهار (ع) چنین رابطهای داشته باشیم دیگر مراقب رفتارمان خواهیم بود، آن گاه بیشتر از محبت و دعای آنها بهرهمند شده و زندگیمان متبرک و متنعم به نور اهل بیت (ع) میشود.
نماینده ولی فقیه در استان قزوین توضیح داد: رابطه دیگر حضرت فاطمه زهرا (س) با امیرالمومنین (ع) بود؛ رابطهای که برای تبعیت و اطاعت آن زحمت کشید تا از جایگاه امامت دفاع کند، چراکه امام علی (ع) امام همه مسلمان است و همین دفاع همه جانبه موجب شد تا این بانوی شریف بهعنوان نخستین حامی ولایت معرفی شود.
وی تأکید کرد: اگر مردم ما هم ولایت امام خمینی (ره) را قبول نکرده بودند، حضور امریکاییها و صهیونیستها در کشورمان استمرار داشت، امام خمینی (ره) به تنهایی نمیتوانستند آمریکاییها را از کشور بیرون کند بلکه با ولایتمداری مردم چنین توفیقی حاصل شد، توفیقی که با سختی و رنج به دست آمد.
آیتالله عابدینی با اشاره به جایگاه مهم ولایت در دین گفت: اگر پیامبر اکرم (ص) در جایگاه نبی و امیرالمومنین (ع) در جایگاه امامت ایستادند با دستور الهی بوده است و ما باید وظیفه خود را نسبت به این جایگاه مهم اداء کنیم.
وی اظهارکرد: مخاطب دیگر رابطه دختر نبی مکرم اسلام (ص) مردم بودند، حضرت زهرا (س) در این رابطه گرفتاری مسلمانان را گرفتاری خود میدانستند؛ حاج قاسم سلیمانی نیز با همین درسآموزی از مکتب فاطمه (س) برای خدمت به مردم حاضر بود و در جبهه جهاد از مردم سوریه و جبهه مقاومت محکم ایستاده بود.
امام جمعه قزوین ادامه داد: رابطه دیگر حضرت فاطمه زهرا (س) با قرآن بود رابطهای که برای ما باید در ابعاد مختلف الگو و درس آموز باشد؛ خداوند سبحان میفرماید هرکس از ذکر من روی برگرداند، در زندگیاش دچار فشار، عذاب، بیانگیزگی و سختی خواهد شد از این رو باید مراقبت کنیم تا مبادا نسبت به قرآن بیتوجه شویم بلکه لازم است نسبت به این کتاب الهی ذوق، علاقه و تشنگی برای قرآن داشته باشیم.
وی با اشاره به جمله «الا بذکرالله تطمئن القلوب» عنوان کرد: در نتیجه وقتی استرس یا ترس داریم؛ با یاد و نام خداوند سبحان دلهایمان را آرام خواهیم کرد و نشاط را از درگاه الهی میگیریم چراکه اگر کسی با ذکر الهی یعنی قرآن خود را همراه کند، آرامش و آسایش پیدا میکند.
آیتالله عابدینی یادآورشد: اگر امام خمینی (ره) در وصیتنامه خویش گفتند با دلی آرام و قلبی مطمئن به سوی درگاه الهی میروم، این آرامش با پشتیبانی قرآن و ذکر الهی است.
انتهای پیام
نظرات