• دوشنبه / ۱۱ بهمن ۱۴۰۰ / ۰۸:۰۱
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 1400111107694
  • خبرنگار : 50212

کودکان هوشمند ساوجی بار دیگر بر قله قهرمانی مسابقات محاسبات ذهنی

کودکان هوشمند ساوجی بار دیگر بر قله قهرمانی مسابقات محاسبات ذهنی

ایسنا/مرکزی مسئول نمایندگی کانون کودکان هوشمند استان مرکزی گفت: تیم نابغه‌های موسسه کودکان هوشمند ساوه بار دیگر بر قله قهرمانی در مسابقات جهانی محاسبات ذهنی ریاضیات با چرتکه ایستاد و افتخاری دیگر را رقم زد.

محمد احمدی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: مسابقات بین المللی  PAMA به محوریت کشور تایوان بین ۲۱ کشور عضو PAMA با حضور ۶۰۰ نفر در ۵ سطح A تا E برگزار شد و تیم ۶ نفره موسسه کودکان هوشمند ساوه با کسب بالاترین امتیاز رتبه اول این مسابقات جهانی را از آن خود کرد.

وی با اعلام اسامی و عناوین کسب شده توسط کودکان هوشمند ساوجی گفت: علیرضا علیوردیلو قهرمان قهرمانان سطح A، پانته‌آ عزتی قهرمان قهرمانان سطح E، محمدطاها جانلو برگزیده دوم سطح C، آراد فضل‌اللهی قهرمان سطح C، امیررضا سعیدی نیک قهرمان سطح D و النا ناصری برگزیده اول سطح D این دوره از مسابقات هستند.

وی با اشاره به اینکه از مجموع شرکت کنندگان در پنج سطح، نفر اول هر سطح عنوان قهرمان قهرمانان را از آن خود  می‌کند، تصریح کرد: جای بسی خوشحالی و تقدیر دارد که از پنج عنوان قهرمان قهرمانان دو عنوان برای تیم ایران و نابغه‌های ساوجی است.

احمدی گفت: موسسه کودکان هوشمند فعالیت خود را از اسفند ماه ۱۳۹۲ آغاز و در تمامی دوره‌ها فعالانه شرکت کرده و در مسابقات کشوری و جهانی حضوری مقتدرانه داشته است.

وی با اشاره به اینکه یکی از ویژگی‌های ممتاز نابغه‌های ساوجی در مسابقات کشوری اخذ بورسیه در مسابقات جهانی بود، تاکید کرد: حضور مقتدرانه در مسابقات جهانی آفریقای جنوبی در سال ۱۳۹۶، مسابقات جهانی مالزی در سال ۱۳۹۷، مسابقات جهانی تایلند در سال ۱۳۹۸ و این بار پس از گذشت دو سال به دلیل کرونا بیستمین دوره مسابقات جهانی محاسبات ذهنی بین ۶۰۰ نفر از ۲۱ کشور برگزار شد و نابغه‌های ایرانی بار دیگر افتخار آفرین بودند.

 احمدی بیان کرد: در این دوره از رقابت‌ها ۱۳۶ کودک هوشمند ایرانی با انجام چندین دوره رقابت محاسبات ذهنی، قهرمانان خود را شناختند. این کودکان دارندگان مقام قهرمانی مسابقاتی هستند که در آذرماه سال جاری با حضور ۵۷۲ کودک هوشمند ایرانی از ۲۱ استان و ۳۲ شهر کشورمان برگزار شد و موفق شدند به فینال رقابت‌ها به میزبانی تهران راه یابند.

وی گفت: مسابقات بین‌المللی محاسبات ذهنی با چرتکه پاما که هر سال در یک کشور برگزار می‌شود، آخرین بار پیش از شروع کرونا در سال ۲۰۱۹ به میزبانی تایلند برگزار شده بود و جمهوری اسلامی ایران بالاترین رتبه را در بین سایر کشورها کسب کرده بود.

مدیر کانون کودکان هوشمند ساوه با اشاره به اینکه سال ۲۰۲۲ کشور روسیه میزبان بیست و یکمین دوره مسابقات بین المللی محاسبات ذهنی با چرتکه است و سال ۲۰۲۳ کشور ایران میزبان این مسابقات و شرکت‌کنندگان آن از سراسر جهان خواهد بود، تصریح کرد: جشن اختتامیه و همچنین انتخابی مسابقات جهانی روسیه در سالن همایش مرکزی ایران مال تهران برگزار شد و جوایزی به رسم یادبود از سوی رئیس پامای ایران و مدیر کودکان هوشمند با حضور برخی از مسئولین کشوری و کلیه اولیای نابغه‌های ایرانی اهدا شد.

چرتکه وسیله ‌ای قدیمی است که از صدها سال قبل از میلاد حضرت مسیح برای انجام محاسبات به کار می‌رود .

از چرتکه برای انجام چهار عمل اصلی ریاضی(جمع، تفریق، ضرب و تقسیم) استفاده می‌شود و حتی می‌توان آن را برای محاسبه ریشه دوم و سوم اعداد نیز به کار برد .

کارشناسان حوزه آموزش از جمله مزایای یادگیری چرتکه را توسعه استفاده از تمام مغز، بهبود سرعت و دقت، بهبود حافظه، ارتقای خلاقیت و تمرکز، بهبود اعتماد به نفس، قادر ساختن دانش آموزان به حل مسائل ریاضی در زمان کوتاه و بهبود قدرت تخیل افراد به ویژه در کودکان و نوجوانان می‌دانند.

آموزش محاسبات ذهنی با چرتکه باعث افزایش اعتماد به نفس، بهبود در تمرکز، تقویت حافظه و پرورش نیمکره‌های مغز می‌شود و به فرد کمک می‌کند تا بتواند از تمام ابعاد و توان مغز خود کمک بگیرد و در حوزهای مختلف پیشرفت کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha