به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، این جلسه با سخنرانی محمد رفاهی ـ کارشناس محصولات زنبور عسل، پنجشنبه هفتم بهمن ماه از ساعت ۱۰ تا ۱۲ از طریق اسکایروم برگزار شد.
ژل رویال یک ترشح پروتئینی است که از غدد هیپوفارنکس و فک پایینی زنبور عسل کارگر خارج می شود. تنها غذایی است که در طول عمر ملکه، به او داده می شود و همچنین همه لاروهای کوچک در سه روز اول پس از اینکه از تخم خارج شدند با ژل رویال تغذیه می شوند.
ژل رویال دارای ویژگیهای مختلف بیولوژیکی مفید برای سلامت انسان مانند خواص آنتی اکسیدانی، اثرات ضد باکتری، افزایش ایمنی و اثرات ضد تومور است.
انتهای پیام
نظرات