• پنجشنبه / ۷ بهمن ۱۴۰۰ / ۱۳:۱۳
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 1400110705178
  • خبرنگار : 30054

بلعیدن اسباب بازی توسط کودک

بلعیدن اسباب بازی توسط کودک

هر ساله تنها و فقط در ایالات متحده ، بیش از ۸۰ هزار کودک چیزهایی را می بلعند که غذا نیستند و بخش اعظمی از آن ها مربوط به اسباب بازی ها و لگو های درحال بازی این کودکان بوده است.

به گزارش ایسنا بنابر اعلام فروشگاه اینترنتی پیویو، دکتر کرامر، یکی از برجسته ‌ترین متخصصان امریکا در مورد بلع اجسام خارجی، می‌گوید:« مرکز ما سالانه فقط حدود ۲۰۰ جسم را از نای خارج می‌کند. ما همچنین تماس های تلفنی زیادی در مورد اجسام خارجی داریم که می توانیم با راهنمایی و مشاهده آن ها را مدیریت کنیم. »

او می گوید که اکثریت قریب به اتفاق بچه ها خوب خواهند شد. جسم بلعیده شده ابتدا به معده و سپس در بهترین شرایط از روده ها عبور می کند و چند روز بعد بدون عوارض ناشی از آن طی دفع، خارج می شوند. اما برخی موارد بسیار جدی تر هستند و می توانند حتی کشنده باشند.

برچسب رده‌سنی اسباب بازی و عروسک را چک کنید

پشت جعبه همه محصولات تولیدی برچسبی به نام درج راهنما وجود دارد که خریدار را از نکات ایمنی، شرایط سنی و اطلاعات مهمی را که برای یک خرید امن و سالم نیاز است می دهد. برخی از اسباب بازی ها شامل شرایط سنی ویژه می شوند مثلا عروسک هایی که دارای چشمان تیله ای هستند مناسب کودکان بالای ۳ سال می باشد چرا که امکان بلع تیله ها توسط کودک و انسداد نای و مسیر هوا با درصد بسیار بالایی وجود دارد.

از فروشنده یا مشاور حرفه ای کمک بگیرید

اگر خواندن برچسب محصول برای شما دشوار است، بهتر است در خرید حضوری از فروشنده و در خریدهای اینترنتی خود از توضیحات معرفی محصول کمک بگیرید در غیر این صورت اگر پاسخ به سوالات مهم خود را نیافتید می توانید با تماس گرفتن به مرکز فروش آن ها از یک مشاور حرفه ای کمک بگیرید. در فروشگاه های اینترنتی معتبر و تخصصی فروش اسباب بازی  پیویو و آمازون، پل ارتباطی اختصاصی ای را به مشاورحرفه ای و رایگان اختصاص داده اند تا ضریب و درصد خطای خود را به حداقل برسانند.

فقط کودک من یا اطرافیان؟

اگر یک اسباب بازی هشدار می دهد که برای کودکان کمتر از ۳ یا ۶ سال مناسب نیست. این هشدار در مورد همبازی یا خواهر و برادر کودک شما نیز صدق می کند. اگر فرزندتان خواهر و برادر بزرگتر دارد، مطمئن شوید که اسباب‌بازی‌ها و قطعات اسباب‌بازی یا لگو آنها همیشه دور از دسترس هستند و کودک شما در امنیت کامل درحال بازی است.
 

بلعیدن اسباب بازی توسط کودک

از کجا بفهمیم کودک مان جسمی را بلعیده؟

ممکن است کودک شما پس از بلعیدن، هیچ علائمی نداشته باشد. اما نشانه هایی وجود دارد که ممکن است خبر از وجود این حادثه دهد؛

  • سرفه
  • تب
  • بزاق خونی
  • استفراغ
  • ترشح بیش از حد آب دهان

درد در گردن و قفسه سینه یا گلو می تواند نشانه دیگری باشد. اگر فرزندتان هر یک از این موارد را داشت ، فوراً به اورژانس بروید. همچنین اگر فرزند شما دارای بیماری تنفسی است یا علائمی همچون خس خس کردن نفس یا نمی تواند صحبت کند فورا با ۱۱۵ تماس بگیرید و درخواست کمک کنید.

در واقع یکی از نکاتی که بهتر است از قبل برای نجات دادن آن را بدانید، آمادگی روحی و حفظ خونسردی در صورت رخ داد حادثه است، گاهی اقدامات خودسرانه خانواده و اطرافیان به دلیل ترس و وحشت و انجام دادن کارهایی که در ظاهر به نفع کودک می باشد اما درنهایت وضعیت را بدتر می کند. پس در چنین شرایط حساسی ابتدا آرامش و خونسردی خود را حفظ کرده و وضعیت را از حالت بحرانی و تشنج خارج کنید. هرگز سعی نکنید که خودتان جسم را از دهان خارج کرده چراکه در صورت انسداد ناقص با حرکت جسم توسط شما راه هوا کاملا مسدود شود .

بهبود اوضاع با جراحی

اگر جسم بزرگ، تیز یا به شکل دیگری حرکت آن خطرناک باشد و از مری عبور کرده و وارد معده شده باشد، پزشک احتمالا سعی خواهد کرد آن را از طریق دهان یا با روشی مشابه لوله آندوسکوپی خارج کند. اگر این کار جواب ندهد، ممکن است بخواهند به وسیله اشعه ایکس و سپس با جراحی آن را از محل ثابتی خارج کنند. اگر جسم فلزی یا دارای زوایای تیز است، به نظر می آید که ممکن است به روده آسیب جدی برساند، گاهی در موارد بسیار جدی و حاد پزشک جراح تشخیص می دهد که در همان ابتدا عمل جراحی را برای برداشتن آن توصیه کند.
 

بلعیدن اسباب بازی توسط کودک

قبل از حادثه چه کنیم؟

کودکان کنجکاو هستند و چیزهایی را در دهان خود می گذارند که به آن لمس از طریق دهان گفته می شود. زیرا کودک می خواهد درباره اشیا اطرافش اطلاعات بیشتری به دست آورد. می‌توانید با بررسی اسباب‌ بازی‌ها برای یافتن آهن‌ربا و اجزای خطرناک و خارج کردن آن ها از دسترس فرزند خود و یا زیر نظر داشتن کودک تان هنگام بازی با آن اسباب‌بازی‌ها، از این وضعیت پیشگیری کنید. اشیایی را که قطعات کوچکی دارند که ممکن است شل شوند را کنار بگذارید. البته امروزه به دلیل مشغله والدین هیچ موقع نمی توان ۱۰۰درصد مواظب کودک خود باشیم پس همواره بهترین راهکار آگاهی دادن به کودک در استفاده درست از اسباب بازی خود می تواند راه صحیح تری برای پیشگیری از حوادث خطرناک و مرگ آور باشد.

انتهای رپرتاژ آگهی 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha