• چهارشنبه / ۶ بهمن ۱۴۰۰ / ۱۰:۳۴
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 1400110604223
  • خبرنگار : 50212

یک مسئول خبر داد:

استانداردسازی سیستم گرمایشی ۸۵ درصد مدارس استان مرکزی تا پایان 1400

استانداردسازی سیستم گرمایشی ۸۵ درصد مدارس استان مرکزی تا پایان 1400

ایسنا/مرکزی مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان مرکزی گفت: بیش از ۸۵ درصد سیستم گرمایشی مدارس این استان تا پایان سال جاری استانداردسازی خواهد شد.

حسین محمدی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به برچیده شدن بخاری‌های گازی از مدارس و نصب موتورخانه و پکیچ در فضاهای آموزشی اظهار کرد: تاکنون بیش از ۷۰ درصد مدارس استان استانداردسازی سیستم گرمایشی شده‌اند و کار استانداردسازی سیستم گرمایشی مدارس باقی مانده استان نیز در دستور کار بوده و در حال پیگیری و انجام است.

وی بیان کرد: در مهرماه سال ۱۳۹۸ رسما اعلام شد که هیچ مدرسه‌ای در استان مرکزی وجود ندارد که بخواهد از سیستم گرمایشی بخاری نفتی استفاده کند و در تمامی مدارس استانداردهای جدید جایگزین شده است و صراحتا گفته شد که هر مدرسه‌ای بخواهد از بخاری نفتی استفاده کند مسئولیت آن با شخص استفاده کننده است.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان مرکزی همچنین در خصوص تاخیر در راه‌اندازی سیستم گرمایشی مدرسه روستای یاتان از توابع بخش نوبران نیز گفت: روستای یاتان دارای مدرسه ای است که سیستم گرمایشی آن در دو سال گذشته استانداردسازی شده است و از نظر نوسازی مدارس استان این فضای آموزشی مستحکم بوده و نیاز تحصیلی دانش آموزان را برآورده خواهد کرد و از سیستم گرمایشی استاندارد نیز برخوردار است.

وی ادامه داد: اهالی روستا به اتفاق خیرین اقدام به بازسازی و مرمت مدرسه دیگری کردند، اما توصیه فنی نوسازی مدارس بهره‌برداری از آن مدرسه‌ای است که از استانداردهای بالاتری برخوردار بوده، اما اهالی روستا و آموزش و پرورش نوبران اصرار بر استفاده مدرسه دیگری دارند که اخیرا بازسازی شده است.

محمدی افزود: استانداردسازی سیستم گرمایشی این مدرسه از خواسته‌های اهالی روستا و آموزش و پرورش نوبران است که با پیگیری سرپرست فرمانداری شهرستان ساوه با اعزام بخشدار نوبران به منظور بازدید میدانی از این مدرسه متعهد خواهیم شد تا ظرف یک هفته آینده این مدرسه به سیستم گرمایشی استانداردسازی شود.

وی افزود: مدرسه دایر این روستا از استانداردهای لازم برخوردار بوده و ظرفیت مناسب برای پذیرش تمامی دانش‌آموزان روستا را دارد اما مدرسه‌ای که اهالی روستا اصرار بر بهره برداری از آن را دارند از نظر نوسازی مدارس دارای استانداردهای پایین تری است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha