آرش شایان در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: این تعداد پروژه با اعتبار ۸۳ میلیارد تومان به بهره برداری خواهد رسید.
وی با اشاره به اینکه با افتتاح این پروژه ها برای ۳۲۸ نفر اشتغال ایجاد خواهد شد، اظهارکرد: سه هزار و ۹۷۲ نفر، از پروژه های کشاورزی به بهره برداری رسیده طی دهه فجر امسال منتفع خواهند شد.
شایان در ارتباط با پروژه های قابل افتتاح توضیح داد: یکی از پروژه هایی که طی دهه فجر امسال به بهره برداری خواهد رسید کشتارگاه صنعتی ۱۰۰۰ راسی در اسفراین است.
به گفته وی علاوه بر آن هفت واحد گلخانه ای نیز به بهره برداری خواهد رسید که چهار واحد از آن ها در مجتمع گلخانه امام رضا(ع) در مانه و سملقان است.
این مقام مسئول افزود: بهره برداری از چهار مجتمع دامپروری که دو مجتمع از آن ها پرورش مرغ ۵۰ هزار قطعه ای می باشد، از دیگر پروژه ها است.
وی ادامه داد: علاوه بر آن طی دهه فجر امسال پروژه تکمیل زنجیره تولید گوشت مرغ نیز کلنگ زنی خواهد شد.
شایان ظرفیت این پروژه را ۱۰۰۰ قطعه عنوان کرد و گفت: برای اجرای این پروژه ۴۸ میلیارد تومان به بهره برداری خواهد رسید.
انتهای پیام
نظرات