• سه‌شنبه / ۵ بهمن ۱۴۰۰ / ۱۲:۳۳
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 1400110503510
  • خبرنگار : 71505

استاندار تهران عنوان کرد

ستاد کرونا هنوز نظری درباره برگزاری راهپیمایی ۲۲ بهمن اعلام نکرده

ستاد کرونا هنوز نظری درباره برگزاری راهپیمایی ۲۲ بهمن اعلام نکرده

استاندار تهران با تاکید بر اینکه برنامه های ایام الله دهه فجر با رعایت پروتکل های بهداشتی، فاصله گذاری اجتماعی استفاده از ماسک و غیره انجام شود، گفت: هنوز ستاد کرونا نظری در مورد برگزاری راهپیمایی ۲۲ بهمن اعلام نکرده و اگر مطلب جدیدی مطرح شود برنامه ریزی می کنیم.

به گزارش ایسنا، محسن منصوری در جلسه هماهنگی مراسم ایام الله دهه فجر با اشاره به اهمیت برگزاری این مراسم اظهار داشت: اهمیت برگزاری مراسم دهه فجر امسال چندین برابر نسبت به سال‌های گذشته است؛ چرا که در دو سال گذشته به سبب شرایط کرونا و دیگر شرایط نتوانستیم به شکل مطلوبی این مراسم را برگزار کنیم.

وی ادامه داد: امسال شرایط اقتصادی ویژه ای داریم و دشمن تمرکز خود را به کار گرفته که کشور را به ناکارآمدی متهم کند، از اینرو فشارها زیاد است و از سوی دیگر سال اول شروع فعالیت دولت سیزدهم می باشد که عبور از این تنگناها اهمیت دارد و حضور حماسی مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن پشتیبانی از نظام است و نشان می دهد که مردم با همه چالش ها پای کار اصلی انقلاب هستند.

استاندار تهران با بیان اینکه راهپیمایی ۲۲ بهمن نقطه حرکت شتابنده برای فعالیت‌های اجرایی کشور است، عنوان کرد: این ایام باید به صورت ویژه تدبیر شود، از اینرو جلسه‌ای در این سطح برگزار شده تا دغدغه‌ها بازخوانی شود.

منصوری گفت: تاکید بر "جهاد تبیین" در این مقطع به معنای بازخوانی کارآمدی و دستاوردهای انقلاب است، هر چند مشکلاتی وجود دارد اما کارهای زیادی نیز در کشور انجام شده است.

وی افزود: ۴۳ سال برای یک نظام اجتماعی عمر زیادی نیست و نوپا محسوب می شود، اما در این چهار دهه اتفاقات بزرگی در کشور رخ داده که باید به صورت درست و هنری انعکاس پیدا کند، به علاوه تقاضا داریم مسئولین به عنوان رسانه عمل کنند و در مراسم ها و مناسبات حضور پیدا کنند و میز خدمت در حاشیه شهرها راه بیفتد.

استاندار تهران تاکید کرد: مشابه این نشست در تمام شهرستان ها، بخش ها و حتی روستاها تشکیل شود و ستادها را تشکیل دهند، تشکیل این ستادها موضوعیت دارد و ایستادن پای گفتمان انقلاب اسلامی است؛ در همین راستا نیز کمیته های ۲۵ گانه، فعالیت‌ها را به شکل جدی دنبال کنند.

منصوری افزود: فعال شدن شبکه‌های گسترده موجود نیز اهمیت زیادی دارند از جمله شبکه بسیج که باید فعال شود، شبکه امور مساجد به برکت جمهوری اسلامی تقویت شده، آموزش و پرورش در شهر و شهرستان های تهران شبکه مدارس، اولیا و مربیان و جریان های دانش آموزی به ویژه انجمن های اسلامی دانش آموزان را فعال کنند، شبکه اصناف و شبکه کارگری نیز باید در این مسئله درگیر شوند، در سطح استان تهران شورای هماهنگی بانک‌ها را داریم که از این ظرفیت استفاده می‌کنیم.

وی ادامه داد: نکته مهم دیگر تاکید بر فعالیت های خرد و خانگی می باشد باید عملیات های کوچک خانگی تعریف شود ، اگر بنا باشد بر سر در اداره پرچم بزنیم ارزش دارد، اما اگر یک خانواده به صورت خودجوش این کار را انجام دهد ماندگاری بیشتری دارند، چراکه اگر این فعالیت‌ها را به بطن مردم گره بزنیم موفق تر خواهیم بود.

استاندار تهران با اشاره به اهمیت افتتاح پروژه ها افزود: بهترین ایام برای اجرایی شدن و افتتاح پروژه های بخش دولتی و بخش خصوصی ایام الله دهه فجر است و باید برنامه‌های منسجم افتتاحیه داشته باشیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha