لیلا احمدی در حاشیه گردهمایی انجمن همیاران سلامت پرور البرز در گفتوگو با ایسنا هدف از این مراسم را ارج نهادن به فرهنگ داوطلبی و ترغیب مردم به همیاری عنوان کرد وگفت: با کنار هم بودن میتوان کارهای بزرگی انجام داد که باعث کاهش چشمگیر آسیبها میشود.
به گفته وی سمنها بازوهای اجرایی قدرتمند و انعکاس دهنده صدای مردم هستند که میتوانند در زمینههای مختلف کمک رسان باشند.
وی با اشاره به اینکه انجمن همیاران سلامت پرور البرز رسما از سال ۹۲ در حیطه پیشگیری از اچ آی وی آغاز به فعالیت کرد، گفت: اکنون علاوه بر آن در زمینه پیشگیری از اعتیاد و کمک به کودکان توانیاب حرکتی و گفتاری فعالیت میکند که کودکان دارای فلج مغزی، سندرم داون، اوتیسم و... را شامل میشود.
به گفته احمدی در حال حاضر بیش از ۵۰ کودک توانیاب خدمات مستقیم از انجمن دریافت میکنند و تعدادی هم به دلیل محدودیت مالی انجمن در نوبت هستند.
وی افزود: روند حمایت از این کودکان معمولا طولانی مدت و هزینه بر است و کودکانی که در ارزیابی بهبود مییابند، پذیرش میشوند.
مدیر داخلی انجمن اهسا همچنین در خصوص فعالیتهایی که درمورد بانوان مبتلا به اچ آی وی در این مرکز انجام میشود، گفت: ویروس اچ آی وی درمان قطعی ندارد بلکه درمان نگهدارنده دارد که به صورت رایگان است. کسانی که تبعیت درمان داشته باشند و بتوانند با آگاهی درمان را پیش بگیرند و آموزشهای لازم را دیده باشند میتوانند مانند یک فرد مبتلا به یک بیماری مزمن طول عمر طبیعی خود را داشته باشند. حتی با افراد سالم ازدواج کرده و فرزندان سالم داشته باشند. بنابراین لازمه داشتن جامعه امنتر آموزش و آگاهی داشتن است.
وی افزود: حتی خانمهایی را داریم که تحت پوشش انجمن هستند و با فرد سالم ازدواج کرده و مشکلی ندارند. مهارتهای زندگی، فرزند پروری و خودکارآمدی موضوعاتی است که در انجمن به آنها آموزش داده میشود.
وی یادآور شد: مردم میتوانند از طریق فضای مجازی، سایت و همچنین مراجعه به انجمن اهسا البرز به عنوان داوطلب به همکاری با انجمن بپردارند. کمک ها می تواند در قالب مالی یا تخصص و هر پتانسیلی که برای همکاری وجود داشته باشد، صورت بگیرد.
انتهای پیام
نظرات