• دوشنبه / ۴ بهمن ۱۴۰۰ / ۰۸:۴۳
  • دسته‌بندی: جهان ورزش
  • کد خبر: 1400110402284
  • خبرنگار : 90111

ایران، عربستان و امارات به دنبال میزبانی لیگ قهرمانان آسیا

ایران، عربستان و امارات به دنبال میزبانی لیگ قهرمانان آسیا

روزنامه قطری اعلام کرد که سه کشور ایران، عربستان و امارات به دنبال میزبانی در فصل پیش روی لیگ قهرمانان آسیا هستند.

به گزارش ایسنا و به نقل از الوطن، کنفدراسیون فوتبال آسیا قصد دارد که فصل پیش روی لیگ قهرمانان آسیا را باتوجه به ادامه شیوع ویروس کرونا به صورت متمرکز و در یک کشور برگزار کند.

تیم های عربستانی، ایرانی و اماراتی خواستار میزبانی بازی های منطقه غرب شده اند و کنفدراسیون فوتبال آسیا بعد از بررسی شرایط میزبانی تصمیم گیری خواهد کرد.

پرسپولیس، استقلال و گل گهر سه تیمی بودند که نتوانستند مجوز حرفه ای لیگ قهرمانان آسیا را به دست آوردند و از دور رقابت ها کنار رفتند.

فولاد و سپاهان دو نماینده ایران در این رقابت ها هستند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha