ورزش زورخانه ای یکی از ورزشهایی است که ریشه در فرهنگ و تمدن ایران زمین دارد و همانطور که به آن ورزش باستانی هم میگویند، از گذشته های دور بهعنوان میراثی ارزشمند به ما رسیده است.
در اردستان هم مانند سایر رشته های ورزشی، ورزش زورخانه ای علاقهمندان خود را دارد، ولی کمبود اعتبارات و نداشتن فضای مناسب، چالشی برای ورزشکاران زورخانه ای شده، اما باستانیکاران اردستان در کنار همت خود، چشم امید به توجه مسئولان در اتمام پروژه زورخانه دارند.
ورزشکاران باستانی از کمبود زیرساخت این ورزش رنج میبرند
رئیس هیئت ورزش زورخانهای و کشتی پهلوانی شهرستان اردستان در گفت وگو با ایسنا اظهار کرد: شرایط کرونایی در دو سال گذشته برخی از محدودیتها را برای فعالیت رشتههای ورزشی از جمله ورزش زورخانهای به وجود آورد، اما در شهرستان اردستان ورزشکاران و علاقهمندان به ورزش زورخانهای در شهرهای اردستان و زواره فعالیت مستمر داشتند و نگذاشتند این ورزش به سمت تعطیلی برود.
عزیزالله هراتی افزود: ورزش زورخانهای و کشتی پهلوانی در شهرستان اردستان بیش از ۳۰ سال سابقه دارد، ولی همچنان زورخانه و فضای مناسب برای ورزش و حضور علاقهمندان به این رشته را نداریم. در حال حاضر هیئت ورزش زورخانه در شهرستان اردستان حدود ۲۰۰ عضو دارد و با توجه به استقبال ورزشکاران در تلاش هستیم تا ورزش زورخانهای را در شهر مهاباد و دهستان برزاوند راهاندازی کنیم.
وی تصریح کرد: ورزشکاران ورزش زورخانهای در شهر اردستان از کمبود زیرساختی این ورزش رنج میبرند. بهعنوان نمونه سالن زورخانه الغدیر اردستان که حدود ۱۳ سال از کلنگزنی آن میگذرد، حدود ۷۰ تا ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و ورزشکاران در حسرت داشتن یک سالن اختصاصی ماندهاند.
رئیس هیئت ورزش زورخانهای و کشتی پهلوانی شهرستان اردستان با بیان اینکه بسیاری از ورزشکاران این رشته به دلیل طولانی شدن ساخت سالن زورخانه در اردستان دوران ورزش حرفهای خود را به اتمام رساندند، گفت: شاید اگر این سالن ورزشی زودتر مورد استفاده قرار میگرفت، بسیاری از ورزشکاران این رشته در اردستان با میل و رغبت بیشتری تلاش میکردند.
بازدید مسئولان تأثیری بر اتمام پروژه نداشته است
هراتی عدم توان مدیریت شهرستان را یکی از دلایل اصلی طولانی شدن پروژه سالن زورخانهای الغدیر اردستان دانست و گفت: بسیاری از ورزشکاران نوجوان و جوانان این رشته از وضعیت نداشتن یک سالن ورزشی دلسرد شدند و این ورزش را کنار گذاشتند.
وی با بیان اینکه تاکنون مسئولان استان و کشور بازدیدهای زیادی را از این مجموعه داشتند، ولی هیچ کدام تأثیر جدی برای اتمام پروژه نداشته است، گفت: به تازگی با پیگیریهای نماینده مردم اردستان در مجلس شورای اسلامی، حدود ۲۰ میلیارد ریال به این پروژه اختصاص داده شد، ولی متأسفانه همچنان شاهد تعطیلی فعالیتهای این پروژه هستیم و چشم انتظاری ورزشکاران این رشته ادامه دارد.
رئیس هیئت ورزش زورخانهای و کشتی پهلوانی شهرستان اردستان از دغدغههای اصلی ورزشکاران این رشته ورزشی در اردستان را کمبود مکان مناسب برای ورزش، نبود تجهیزات و وسایل مناسب دانست و افزود: پیگیر تکمیل سالن ورزش باستانی از مسئولان شهرستان بودیم، ولی جواب قانع کنندهای به ما نمیدهند.
انتهای پیام
نظرات