دکتر محمد رحمانیان با بیان اینکه برپایه مطالعات منتشر شده میزان اثر بخشی واکسیناسیون شش تا هشت ماه است، افزود: بعد از گذشته این مدت شاهد افت نسبی میزان ایمنی حاصل از واکسن هستیم و در نتیجه برای کسب حداکثر ایمنی در ادامه واکسیناسیون نوبت اول و دوم؛ تزریق دز سوم یا یادآور بسیار مهم و حیاتی است.
به گزارش ایسنا به نقل از علوم پزشکی جهرم، به گفته رحمانیان، افرادیکه دُز سوم واکسن را دریافت کردهاند، در مقایسه با افرادیکه از دُز دوم واکسنشان حداقل ۵ ماه گذشته است، ۹۳ درصد کمتر در خطر بستری شدن در اثر ابتلا به کووید هستند. همچنین شدت بیماری و خطر مرگ ناشی از ویروس کرونا در افرادی که دوز سوم واکسن را دریافت کردهاند، کمتر خواهد شد.
رحمانیان گفت: تاکنون ۷۴ درصد گروه سنی ۱۲ سال به بالا در محدوده تحت مدیریت علوم پزشکی جهرم، نوبت دوم واکسن کرونا را دریافت کرده اند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی جهرم افزود: میزان دریافت دز سوم واکسن یا نوبت بوستر در جهرم ۲۶ درصد و میزان واکسیناسیون دانش آموزان هم در نوبت اول ۸۸ درصد و در نوبت دوم ۷۰ درصد است.
وی با اشاره به سویه جدید امیکرون و فوت تعدادی از هموطنان در اثر ابتلاء به این سویه جدید، گفت: تنها راه مقابله با این سویه واکسیناسیون کامل است. با توجه به سرعت انتقال آن از فرد به فرد دیگر، رعایت پروتکل های بهداشتی به خصوص استفاده از ماسک و دوری از مکان های شلوغ به جد توصیه می شود.
رحمانیان تاکید کرد: سالمندان، افراد با بیماری زمینه ای و بیماران خاص از گروه های پر خطر در معرض سوی جدید بیماری ( او میکرون) هستند. حتما واکسیناسیون خود را کامل و بعد از آن دز سوم واکسن را دریافت کنید.
رئیس علوم پزشکی جهرم گفت: مادران باردار از گروه های پر خطر در معرض بیماری هستند که حتما باید واکسیناسیون خود را کامل و نسبت به دریافت دز سوم واکسن هر چه سریع تر اقدام نمایند. زیرا ابتلا آنها به کرونا به خصوص او میکرون خطری جدی برای مادر و جنین به همراه خواهد داشت.
انتهای پیام
نظرات