مهدی جعفری با بیان اینکه این درآمد در ۹ ماه گذشته با تولید ۶ هزار و ۹۸۴ تن شیر شتر در ۲۵ واحد پرورش شتر صنعتی و دو هزار و واحد سنتی عاید بهره برداران استان شد، افزود: حداقل سه مرکز جمع آوری شیر در شهرستانهای خوسف، نهبندان و فردوس وجود دارد که شیر شتر را به کارخانه شیر شتر در شهرک صنعتی بیرجند منتقل میکنند.
به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی خراسان جنوبی، وی شمار بهره برداران در حوزه شیر شتر در استان را دو هزار نفر اعلام کرد و اظهار داشت: شیر شتر تولید شده در خراسان جنوبی علاوه بر مصرف داخل به خراسان رضوی نیز ارسال شد.
رییس سازمان جهادکشاورزی خراسان جنوبی بیان کرد: هم اکنون حداقل سه مرکز جمع آوری شیر در شهرستانهای خوسف، نهبندان و فردوس فعالیت دارند که شیر شتر را به کارخانه شیر شتر در شهرک صنعتی بیرجند منتقل میکنند.
جعفری، پرورش سنتی شتر، عدم جمع آوری مناسب شیر و درآمد ناچیز شترداران، عدم وجود مراکز کافی جهت جمع آوری شیر شتر، عدم وجود فرهنگ مصرف مناسب شیر شتر بین مردم و نبود زیر ساخت (خط تولید) برای تبدیل شیر پشر به شیر خشک از جمله مشکلات تولید شیر شتر در واحدهای پرورشی است.
انتهای پیام
نظرات