• سه‌شنبه / ۲۸ دی ۱۴۰۰ / ۰۹:۲۳
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1400102820674
  • خبرنگار : 50176

مسئول دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های لرستان:

دانشگاه‌های لرستان باید ارتباطات نظام‌مند با همدیگر را گسترش دهند

دانشگاه‌های لرستان باید ارتباطات نظام‌مند با همدیگر را گسترش دهند

ایسنا/لرستان مسئول دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های لرستان گفت: دانشگاه‌های لرستان باید ارتباطات نظام‌مند با همدیگر را گسترش دهند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر حبیب حاتمی‌کن‌کبود در نشست معاونان و مدیران فرهنگی و اجتماعی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی لرستان که به میزبانی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان برگزار شد، اظهار کرد: نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های لرستان، برای تقویت تبادل نظر و افزایش سطح هم‌اندیشی‌ها، شورای راهبردی نظام آموزش عالی استان را تشکیل داده است.

وی با بیان اینکه نقش دانشگاه باید به‌گونه‌ای اثرگذار باشد که دانشگاه، جامعه را مدیریت کند و نه برعکس، تصریح کرد: دانشگاه‌های لرستان باید ارتباطات نظام‌مند با همدیگر را گسترش دهند تا ظرفیت‌های یکدیگر را هرچه بهتر بشناسند و برای توسعه‌ی استان، به‌کار گیرند.

مسئول دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های لرستان خاطرنشان کرد: در استان ۶۰ مرکز آموزش عالی وجود دارد که چقدر با همدیگر ارتباط پیوسته و مداوم دارد؟ ما در نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان، رویکردمان این است که ارتباط بین‌ دانشگاه‌های لرستان گسترش یابد تا بتوانند با هم‌اندیشی و همکاری همدیگر، مشکلات خود را هرچه بهتر و کارآمدتر، رفع کنند.

حاتمی کن کبود اضافه کرد: در این مسیر بایستی تفاهم‌نامه‌های مشترک مختلف بین دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی درون استان را افزایش داد.

وی بیان کرد: در بخش فرهنگی و اجتماعی نیز بایستی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی لرستان، نشست‌های هم‌اندیشی و فعالیت‌های مشترک و منسجم با یکدیگر را گسترش بدهند.

مسئول دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های لرستان ادامه داد: نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های لرستان و معاونت‌های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه‌های استان دو بازوی توانمند هستند که در عین رعایت استقلال کاری، همکاری‌های مشترک خود را در طراحی و اجرای برنامه‌های متنوع فرهنگی و اجتماعی، بایستی گسترش دهند.

حاتمی کن‌کبود عنوان کرد: ما باید دقیقاً برای ۶۰ مرکز آموزش عالی لرستان، برنامه و طرح‌های فرهنگی و اجتماعی داشته باشیم.

وی اظهار کرد: ۶۰ مرکز آموزش عالی لرستان بایستی عضو کارگروهی شوند که وظیفه هماهنگی فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی استان و انسجام‌بخشی این فعالیت‌ها را برعهده داشته باشد.

مسئول دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های لرستان تصریح کرد: ما باید بتوانیم براساس یک کار علمی، تحقیقاتی و پژوهشی، یک تحلیل دقیق از نقاط ضعف و قوت نظام آموزش عالی استان در اختیار داشته باشیم تا بتوانیم با هم‌اندیشی همدیگر، یک چشم‌انداز مناسب برای فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه‌های استان، طراحی و عملیاتی کنیم.

حاتمی کن‌کبود خاطرنشان کرد: همچنین در زمینه مشکلات و مسائل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی لرستان بایستی یک تحلیل دقیق و علمی از اولویت‌های کاری، تهیه کرد.

وی اضافه کرد: در فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی نباید دچار روزمرگی شویم بلکه بایستی یک چشم‌انداز و نقشه راه قوی در زمینه‌ فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی، طراحی و اجرا کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha