• دوشنبه / ۲۷ دی ۱۴۰۰ / ۱۶:۴۸
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1400102720374
  • منبع : نمایندگی دانشگاه اصفهان

رئیس اداره محیط زیست خبر داد:

وضعیت دفن زباله در اردستان اصولی نیست

 وضعیت دفن زباله در اردستان اصولی نیست

ایسنا/اصفهان رئیس اداره حفاظت محیط زیست اردستان با بیان اینکه در اکثر مناطق شهرستان وضعیت دفن زباله اصولی نیست، گفت: زمانی که زباله‌ها به‌صورت غیراصولی دفن شود، از لحاظ منظره و پوشش گیاهی و همچنین آب‌های زیرزمینی آلودگی‌های خاص خودش را به وجود می‌آورد.

حسین شواخی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: با وجود تذکر مکرر در جلسات مختلف به شهرداری شهرهای اردستان، زواره و مهاباد و دهیاری‌های روستاهای اردستان در خصوص ساماندهی وضعیت زباله‌ها، اما همچنان پسماندهای زباله در این شهرستان به‌صورت سنتی و غیراصولی دفن می‌شوند. افزایش میزان زباله به‌عنوان یک تهدید برای محیط‌زیست و سلامت مردم محسوب می‌شود.

وی افزود: با شکایت محیط زیست از شهرداری اردستان، این مجموعه توسط دستگاه قضایی محکوم و جریمه شد و شهرداری هرچه زودتر باید نسبت به ساماندهی وضعیت دفن زباله‌های شهری اقدام کند.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست اردستان با بیان اینکه در اکثر مناطق شهرستان وضعیت دفن زباله اصولی نیست، گفت: زمانی که زباله‌ها به‌صورت غیراصولی دفن شود، از لحاظ منظره و پوشش گیاهی و همچنین آب‌های زیرزمینی آلودگی‌های خاص خودش را به وجود می‌آورد.

شواخی داشتن حصار کشی مناسب برای ممانعت از ورود افراد متفرقه به مکان دفن زباله، انجام مراحل دفن به‌صورت کاملاً بهداشتی و براساس ضوابط تعیین شده، حفر ترانشه با زیرسازی مناسب، پوشش کامل خاک و آهک بعد از دفن زباله را بخشی از ویژگی‌های یک ترانشه یا دفن‌گاه استاندارد دانست و گفت: متأسفانه هیچ کدام از این کارها در ترانشه‌های دفن زباله سطح شهرستان اردستان انجام نمی‌شود.

وی با بیان اینکه روزانه به طور میانگین حدود ۳۰ تا ۳۵ تن زباله تولید می‌شود، تصریح کرد: حدود ۷۰ درصد از ترانشه‌های زباله در شهرستان اردستان مورد تأیید محیط زیست نیست و باید برای این وضعیت، فکری اساسی شود.

زباله‌های عفونی بخش درمان با مدیریت ویژه دفن می‌شود

رئیس اداره حفاظت محیط زیست اردستان درباره وضعیت زباله‌های عفونی بیمارستان شهید بهشتی اردستان گفت: طبق قانون پسماندهای بیمارستانی شامل پسماند عادی و ویژه پزشکی که قابلیت انتقال عفونت را دارند، باید به نحو مناسبی بی‌خطرسازی شوند.

شواخی با اشاره به اینکه پسماندهای عفونی، توسط دستگاه‌هایی همچون اتوکلاو در بیمارستان‌ها بی‌خطر می‌شوند، گفت: بعد از انجام فرآیند بی‌خطر سازی، بار میکروبی زباله‌ها به حداقل می‌رسد و بعد از طی این مراحل به مراکز دفن پسماند منتقل خواهند شد.

وی خاطرنشان کرد: با بازدیدی که از عملکرد دستگاه بی خطرساز زباله‌های عفونی بیمارستان اردستان انجام شد، هیچ‌گونه تخلفی مشاهده نشد و زباله‌های عفونی بخش درمان شهرستان با مدیریت ویژه پیمانکار دفن می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha