دکتر سید علیحسین صابری در گفتوگو با ایسنا، اظهارکرد: ماموریت بنیاد نخبگان شناسایی و ارتقای توانمندی نخبگان است اما این بنیاد وظیفه به کارگیری ندارد؛ مگر این بنیاد باید همه نخبگان را استخدام کند یا صنعت، کشاورزی و نفت است؟ به همین دلیل انتظار میرود دستگاههای ذیربط از این نخبگان شناساییشده و توانمند استفاده کنند و در صورتی که در این زمینه کمک نشود، کار بنیاد نخبگان به جایی نمیرسد.
وی افزود: افراد مستعد و نخبگان باید به گونهای ساماندهی شوند که بتوانند مسائل جامعه را حل کنند. نخبگان نیازمند پول نیستند هر چند این مساله نیز مهم است؛ وجه مهمتر از پول استفاده از ظرفیت این افراد است.
رئیس بنیاد نخبگان خوزستان گفت: مسائلی در خوزستان و در سطح ملی وجود دارد که اگر حل شوند نخبگان در زمینههای مختلف منجر به شکوفایی میشوند.
وی با اشاره به تشکیل تیمهای تحقیقاتی به منظور استفاده از ظرفیت نخبگان برای شناسایی مسائل بیان کرد: اکنون نمیدانیم در هر صنعت چه مشکلی وجود دارد بنابراین این تیمها در این زمینه تشکیل شدهاند تا مسالهها شناسایی و در قالب طرحهایی حل شوند اما تاکنون از سوی دستگاههای مرتبط استقبالی نشده است.
صابری با اشاره به تدوین سه طرح در قالب طرحهای شهید احمدی روشن برای اجرای مشترک بین بنیاد نخبگان و دستگاههای ذیربط افزود: در طرح نوع سه تامین بودجه توسط بنیاد نخبگان انجام میشود اما در طرحهای نوع یک ۵۰ درصد بودجه توسط بنیاد و ۵۰ درصد توسط سازمان دیگر تامین میشود که در خوزستان از طرحهای نوع یک استقبال نشده است.
رئیس بنیاد نخبگان خوزستان افزود: هدف بنیاد نخبگان کار نمادین نیست و قصد ما این است که مسالهای حل شود و دانشجویان با مشکلات سازمانها آشنا شوند و تجربهای به دست بیاورند و در این خصوص، بنیاد نخبگان آماده برگزاری جلسات با سازمانها به منظور مسالهیابی دستگاهها است.
وی با اشاره به تاسیس مجمع خیرین علم و فناوری بیان کرد: همه جای دنیا خیرینی هستند که سرمایهای دارند و میخواهند از این سرمایه برای رشد جامعه استفاده کنند؛ به نظر میرسد یکی از مهمترین کمکها در این خصوص، توانمندسازی جوانان مستعد باشد و در قالب کارهای خیر میتوانیم بورسیهها و جوایزی برای این دانشجویان داشته باشیم.
انتهای پیام
نظرات