• دوشنبه / ۲۷ دی ۱۴۰۰ / ۱۲:۰۷
  • دسته‌بندی: یزد
  • کد خبر: 1400102720025
  • خبرنگار : 50214

فاز نخست طرح بازچرخانی پساب شهر یزد راه‌اندازی می‌شود

فاز نخست طرح بازچرخانی پساب شهر یزد راه‌اندازی می‌شود

ایسنا/یزد معاون طرح و توسعه شرکت آب منطقه‌ای یزد اعلام کرد: مردم این استان به زودی شاهد افتتاح فاز نخست طرح بازچرخانی پساب در استان خواهند بود .

«علی ارمی» افزود: این طرح حداکثر تا خرداد سال ۱۴۰۱ به بهره برداری می رسد که در نتیجه آن می توان به پایدار شدن آبخوان منطقه امیدوار بود.

وی در مورد شروع طرح بازچرخانی پساب، وضعیت پیشرفت و دستاوردهای آن، اظهار کرد: پس از طرح این ایده، نسبت به انجام مطالعات آن توسط مشاور اقدام و کلیات طرح نیز در شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور مصوب و عملیات طراحی و تهیه نقشه‌های اجرای آن توسط  واحد فنی طرح و توسعه ظرف دو ماه انجام شد.

به گفته وی، در پاییز سال جاری تامین اعتبار مربوط به بخش تامین لوله و اجرا از منابع داخلی شرکت اخذ و فرایند برگزاری مناقصه نیز در حال انجام است و با برنامه ریزی انجام شده از اوایل اسفندماه سال جاری، عملیات احداث خط لوله آغاز خواهد شد و حداکثر تا پایان خرداد ماه سال ۱۴۰۱ فاز اول طرح به بهره‌برداری خواهد رسید.

ارمی، خط لوله به طول ۴۳۰۰ متر از لوله GRP به قطر ۴۰۰ میلیمتر به همراه نصب شیرآلات و اتصالات مربوطه و حفر و آماده سازی سه حلقه چاه جذبی به عمق ۳۰ متر را از مشخصات کلی فاز یک طرح مورد اشاره اعلام کرد.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی آب منطقه‌ای یزد، استفاده مجدد از بازچرخانی پساب زمانی اهمیت می یابد که افزایش روز افزون جمعیت، کاهش نزولات جوی و خشکسالی در سالیان اخیر باعث کاهش سطح آب منابع زیر زمینی و کاهش منابع سطحی گردیده و بشر را مجبور کرده به دنبال استفاده از منابع آبی جدید باشد.

امروزه پساب تصفیه شده حاصل از تصفیه خانه های فاضلاب به عنوان یک منبع جدید و دائمی مورد توجه کارشناسان جهت جبران کمبود آب قرار گرفته است و لذا به روشهای گوناگونی می توان از پساب تصفیه شده استفاده کرد و جلوی هدر رفت آب را گرفت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha