به گزارش ایسنا، مایکروسافت در بیانیهای اعلام کرد این بدافزار به پوشش جاسوس افزار درآمده است اما در واقع اگر از سوی حمله کننده فعال شود، سیستم رایانهای آلوده را غیرقابل فعالیت خواهد کرد. ما این اطلاعات را به اشتراک میگذاریم تا به دیگران در جامعه امنیت سایبری کمک کنیم به دنبال دفاعی در برابر این حملات باشند.
مایکروسافت هنوز گروهی که در این حملات نقش دارند را شناسایی نکرده و به تحلیل و بررسی ادامه می دهد. این بدافزار نخستین بار در ۱۳ ژانویه شناسایی شد.
بر اساس گزارش بلومبرگ، مایکروسافت اعلام کرد "مایکروسافت ۳۶۵ دفندر اندپوینت دیتکشن" و محافظتهای آنتی ویروس این شرکت قادر به مقابله در برابر این بدافزار هستند و هیچ شواهدی از این که در این حملات آسیب پذیری در محصولات و خدمات مایکروسافت مورد بهره برداری قرار گرفته باشد، مشاهده نشده است.
اوکراین با حمله سایبری گستردهای روبرو شده که وب سایتهای وزارتخانههای متعدد شامل وزارت امور خارجه و وزارت آموزش و پرورش را از کار انداخته است. مقامات اوکراین می گویند هنوز عوامل پشت پرده این حملات را شناسایی نکردهاند اما انگشت اتهام به سوی روسیه نشانه رفته که روابطش با اوکراین دچار تنشهای شدیدی شده است.
انتهای پیام
نظرات