• پنجشنبه / ۲۳ دی ۱۴۰۰ / ۰۷:۰۷
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 1400102216553
  • خبرنگار : 71531

نقش ۳ ویتامین در پیشگیری از کرونا

نقش ۳ ویتامین در پیشگیری از کرونا
عکس تزیینی است.

مصرف ویتامین‌هایی مانند ویتامین E ،B و D در پیشگیری از کرونا موثر است.

به گزارش ایسنا، مصرف مواد غذایی حاوی ویتامین E مانند انواع روغن‌های مایع شامل کانولا، افتابگردان، ذرت و... به علت تقویت سیستم ایمنی بدن نقش مهمی در پیشگری از کرونا دارند. باید توجه کرد که این روغن‌ها باید به مقدار مورد نیاز در رژیم غذایی افراد مصرف شوند.

ویتامین D نیز به علت تقویت سیستم ایمنی بدن نقش مهمی را در پیشگری از بیماری کرونا ایفا می‌کند. منبع اصلی ویتامین D نور خورشید است و منابع غذایی حاوی ویتامین D شامل ماهی‌های چرب، لبنیات و زرده تخم مرغ است.

البته به علت نیاز بزرگسالان به این ویتامین ماهیانه  یک عدد پرل ۵۰ هزار واحدی ویتامین D  توصیه می‌شود و باید توجه کرد که این ویتامین محلول در چربی است و مازاد نیاز آن می‌تواند مشکل‌ایجاد کند. بنابراین حتما در مورد مقدار مصرف با پزشک خود مشورت کنید.

بنابر اعلام وبدا، همچنین مصرف مواد غذایی حاوی ویتامین B شامل انواع میوه‌جات، سبزیجات، لبنیات، انواع گوشت‌ها، غلات سبوس‌دار، حبوبات و مغزی‌جات مانند پسته و گردو نقش مهمی در پیشگیری از کرونا دارند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha