• چهارشنبه / ۲۲ دی ۱۴۰۰ / ۱۰:۲۲
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 1400102216187
  • خبرنگار : 50250

ناتمام ماندن اجرای برخی پروژه‌های احیای بافت‌های فرسوده در چهارمحال و بختیاری

ناتمام ماندن اجرای برخی پروژه‌های احیای بافت‌های فرسوده در چهارمحال و بختیاری

ایسنا/چهارمحال و بختیاری معاون مسکن و بازآفرینی شهری اداره‌کل راه و شهرسازی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه ۴۰ پروژه در بافت‌های فرسوده استان تعریف شده است، گفت: از این تعداد ۲۰ پروژه مربوط به مرکز استان و بیش‌تر در منطقه غرب شهرکرد قرار دارد، تعدادی از این پروژه‌ها تکمیل و تعدادی نیز به‌علت عدم همکاری دستگاه‌های اجرایی ناتمام باقی مانده است.

اسکندر امینی در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص روند احیای بافت‌های فرسوده در چهارمحال و بختیاری، اظهار کرد: احیای بافت‌های فرسوده بر اساس یکسری مصوبات انجام می‌شود، در هر شهر محدوده بافت فرسوده مشخص شده است، شهروندان برای اطلاع از اینکه مسکن آن‌ها در بافت فرسوده قرار دارد یا نه؟ باید به سامانه ثبت‌نام وام بافت فرسوده به آدرس https://udrc.ir/ مراجعه کنند.

معاون مسکن و بازآفرینی شهری اداره‌کل راه و شهرسازی چهارمحال و بختیاری افزود: اطلاعاتی  در سند ملک ثبت شده است و با وارد کردن آن اطلاعات در سامانه وام بافت فرسوده مشخص می‌شود که آیا آن ساختمان در محدوده بافت فرسوده قرار گرفته است یا نه؟

وی با اشاره به اینکه برای احیای ساختمان‌ها در بافت فرسوده ۶۰ میلیون تومان تسهیلات در چهارمحال و بختیاری پرداخت می‌شود، عنوان کرد: ۴۰ میلیون تومان از این تسهیلات با سود ۹ درصد و ۲۰ میلیون تومان نیز با سود ۱۸ درصد در اختیار متقاضی قرار می‌گیرد، این تسهیلات در سالجاری افزایش پیدا می‌کند.

امینی خاطرنشان کرد: احیای بافت‌های فرسوده یک اقدام مشترک است که توسط شرکت بازآفرینی شهری، شهرداری، دستگاه‌های خدمات‌رسان و تعدادی از ادارات از جمله میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری انجام می‌شود، خوشبختانه اعتبارات خوبی برای احیای بافت‌های فرسوده اختصاص یافته است، اما استقبال خوبی از سوی دستگاه‌ها صورت نگرفت، زیرا باید در این موضوع هزینه کنند.

معاون مسکن و بازآفرینی شهری اداره‌کل راه و شهرسازی چهارمحال و بختیاری ادامه داد: برای اینکه اعتبار مربوط به احیای بافت‌های فرسوده در استان برگشت نخورد اقدام به انعقاد قرارداد کردیم، اما چون آورد مورد نیاز کافی نبود، این قراردادها منجر به نتیجه نشد، اما در برخی بافت‌های فرسوده و اقامتگاه‌های غیررسمی از این اعتبارات استقبال شد.

وی با بیان اینکه ۴۰ پروژه در بافت‌های فرسوده چهارمحال و بختیاری تعریف شده است، گفت: از این تعداد ۲۰ پروژه مربوط به مرکز استان و بیش‌تر در منطقه غرب شهرکرد قرار دارد، تعدادی از این پروژه‌ها تکمیل و تعدادی نیز به‌علت عدم همکاری دستگاه‌های اجرایی ناتمام باقی مانده است.

امینی در خصوص نحوه احیای بافت‌های فرسوده که در آن‌ها بناهای تاریخی به ثبت رسیده موجود است، توضیح داد: این بناها دارای حریم هستند و باید بناهای فرسوده حاشیه این بناهای تاریخی طبق ضوابط و مقررات بازسازی شود، بنابراین در این امر نیز نیازمند همکاری اداره‌کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و شهرداری برای صدور مجوز و پروانه هستیم.

معاون مسکن و بازآفرینی شهری اداره‌کل راه و شهرسازی چهارمحال و بختیاری در پایان با اشاره به اینکه افزایش قیمت مصالح ساختمانی در نبود رغبت برای بازسازی بناهای فرسوده تاثیرگذار است، یادآورشد: این مسئله موجب افزایش قیمت تمام شده ساختمان می‌شود، سازمان صمت متقبل شده است تا مصالح مورد نیاز برای احیای بافت‌های فرسوده را تامین کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha