• دوشنبه / ۲۰ دی ۱۴۰۰ / ۲۳:۳۷
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1400102015056
  • خبرنگار : 50040

با حضور مسعود فراستی؛

تالار مرکزی رشت بازگشایی شد

تالار مرکزی رشت بازگشایی شد

ایسنا/گیلان همایش «فرم و نقد در هنر و سینما» با حضور مسعود فراستی، منتقد سینما در تالار مرکزی رشت برگزار شد.

رضا ثقتی در حاشیه بازگشایی تالار مرکزی رشت، ضمن قدردانی از تاکید و اهتمام استاندار مبنی بر لزوم بهره برداری اهالی فرهنگ و هنر از تالار مرکزی رشت، عنوان کرد: جلسات متعددی با وزیر ارشاد برگزار شد و یک فرصت دو ساله گرفتیم تا نواقص فنی تالار را به صورت ریشه ای حل کنیم.

وی از تعامل مثبت و سازنده با شهرداری رشت جهت بهره برداری از تالار مرکزی خبر داد و تصریح کرد: به زودی تالار مرکزی رشت به ویترین فعالیت های مشترک ارشاد و شهرداری تبدیل خواهد شد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان، با اشاره به بازگشایی رسمی تالار مرکزی رشت از امروز، گفت: این تالار دارای چهار سالن بزرگ بوده و هر سالن ویژگی های منحصر به فرد در سطح کشور دارد.

ثقتی گفت: استان گیلان و شهر رشت با این پیشینه فرهنگی فعالان بی شمار هنری به مدت دو سال از تالار محروم شده بود، اما هم اکنون این تالار با تمام ظرفیت در خدمت اهالی فرهنگ و هنر است.

وی تالار مرکزی رشت را قطب فرهنگی و هنری گیلان دانست و یادآور شد: این تالار حوزه فرهنگ و هنر گیلان را راهبری خواهد کرد و شاهد رویدادهای بزرگ فرهنگی و هنری خواهیم بود.

ثقتی، از برآورد هزینه ۲۵ میلیارد تومانی برای تامین بالابر و ماشینری و نصب دکور و نور و صوت برای اجراهای حرفه ای خبر داد و بیان کرد: هزینه نگهداری از تالار تا پایان سال تامین و مکانیزم ویژه ای برای سال آینده تدوین شده است.

هنر احساس انسان را تربیت می کند

مسعود فراستی، منتقد سینما در همایش «فرم و نقد در هنر و سینما» که به مناسبت آغاز به کار مجدد تالار مرکزی رشت برگزار شد، از علاقه خود به شهر رشت گفت و اظهار کرد: شهر رشت با این پیشینه فرهنگی و هنری باید بازتاب گسترده ای در کشور داشته باشد.

وی با بیان اینکه باید از هنر لذت ببریم، خاطرنشان کرد: عصر حاضر عصر از بین رفتن و کند شدن احساسات است و لذا هنر احساس انسان را تربیت می کند و این مهمترین وظیفه هنر است.

این منتقد سینما، فرم را لازمه بروز حس های انسان دانست و متذکر شد: محتوای یک اثر هنری، حسی است و گاهی حس های متضاد ایجاد می شود.

فراستی، سبک هنری را امضای هنرمند دانست و عنوان کرد: هنر آرام و متین است و با قلب و احساس انسان سر و کار دارد و لذا نباید از هنر به عنوان شعار سیاسی استفاده کرد.

وی زیست هنری را لازمه خلق اثر هنری دانست و گفت: متاسفانه برخی از هنرمندان سینما همزمان در چند فیلم بازی می کنند و هیچگونه درگیری حسی با فیلم ندارند که نشان می دهد آن زیست لازم ایجاد نشده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha