به گزارش ایسنا بنابر اعلام هوشکار پرداز، امروزه استفاده از نرمافزارهای کسب و کار در زمینههای مختلف از جمله حسابداری، بازرگانی، تولید، منابع انسانی، اداری و غیره علاوه بر صرفهجویی در وقت تا حد بسیار زیادی از بروز خطاهای انسانی و تناقض در محاسبات مالی و حسابداری و غیره جلوگیری میکند.
علاوه بر آن نرمافزارهایی وجود دارند که نیاز به اطلاعات جامع کاربر در زمینههای تخصصی نظیر حسابداری و مالی را ندارند و به کمک ابزارهای هوشمند و در عین حال ساده میتوان به راحتی از آنها استفاده نمود.
شما میتوانید آگاهانه و با توجه به فعالیت شرکت یا سازمان خود نرمافزار متناسب با زمینه تخصصی کسب و کار خودتان را انتخاب نمایید و کسب و کار خود را در مسیر توسعه قرارداده و یا توسعه آن را تسریع کنید.
اما یک نرمافزار حسابداری یا بطور کل نرمافزار کسب و کار مناسب چه ویژگیهایی باید داشته باشد؟
به واقع چشمانداز هر شرکت یا موسسه برای انتخاب یک نرمافزار کسب و کار نظیر نرمافزار مالی مناسب متفاوت است. امکانات نرمافزار، ابزارها و تنوع زیرسیستمهای موجود در آن، کاربری آسان، قیمت مناسب، خدمات پس از فروش قوی و مناسب از مواردی هستند که اهمیت ویژهای دارند. در زیر به چند نکته در راستای انتخاب نرمافزار مناسب اشاره شده است که بهتر است قبل از خرید آنها را بدانید.
۱- چشم انداز واضحی از کسب و کار خودتان داشته باشید:
پیش از تهیه نرمافزار بدانید به دنبال چه انتظاراتی از نرمافزار کسب و کار هستید. یک لیست از نیازمندیهای کسب و کارتان آماده کرده و برای هر کدام جواب مشخصی در نرمافزار جویا شوید.
۲- با مدیران، صاحبنظران و ذینفعان کسب و کارتان همفکری کنید:
از نظرات کارشناسان، مشاوران در زمینههای IT، حسابداری و مالی مدیران تولید کمک بگیرید. از آنها بخواهید تا در جلسات دمو و بررسی امکانات نرمافزار شما را همراهی کنند.
۳- در انتخاب روشها و تکنولوژی آیندهنگر باشید:
نرمافزاری که بر اساس متدهای قدیمی و منسوخ شده طراحی و اجرا شده و یا از تکنولوژی قدیمی بهره برده است، انتخاب مناسبی برای شما نیست. همواره بخاطر داشته باشید که نرمافزار منتخب شما باید با نیازهای آتی سازمان شما مطابق باشد.
۴- به جزئیات ارائه نرمافزار و ابزارهای آن توجه کنید:
در نظر داشته باشید که در جلسات دمو قابلیتها و امکانات، بر اساس انتظارات شما برآورده شود. از کارشناس دموی نرمافزار بخواهید تا امکانات کاربری را با جزئیات شفافتری برای شما تشریح کند.
۵- مقرون به صرفه خرید کنید:
انتخاب نرمافزاری که امکانات کاربردی مناسب با فعالیت شما در آن طراحی و پیادهسازی شده باشد، انتخابی هوشمندانه است. زیرا بر این اساس، شما هزینههای مازاد برای ابزارهای بلا استفاده پرداخت نکردهاید.
۶- خدمات و امکانات ارائه شده نسبت به برند اهمیت بیشتری دارد:
چرا که کیفیت ارائه خدمات پس از فروش از جمله استقرار، آموزش و پشتیبانی نرمافزار تعیینکننده میزان بهرهمندی شما از آن نرمافزار خواهد بود. بنابراین نرمافزاری که بتواند با موارد نیازسنجی شده شما تطابق داشته باشد، برای شما ابزار مفید تری است.
شرکتهای زیادی در زمینه تولید نرمافزارهای مختلف در کشور اقدام نمودهاند که میتوان به برخی محصولات آنها از جمله، نرمافزار راهکاران، سپیدار، رایورز، تدبیر، سایان، قیاس، محک، هلو و سایر موارد مشابه اشاره نمود. همچنین نرمافزار سایان به عنوان یکی از محصولات شرکت هوشکار در راستای رفع نیاز مشتری در زمینههای مختلف کسب و کار از جمله حسابداری، بازرگانی، خدماتی، تولید و برنامهریزی تولید، اموال، منابع انسانی، انبار و حسابداری انبار، بهای تمام شده و تجارت الکترونیک ارائه شده و توانسته نظر کاربران مختلف در کسب و کارها را به خود جلب کند. نرمافزارهای سایان با رویکرد Cross-Platform طراحی شده و امکان استفاده همزمان در محیطهای ویندوز، اندروید و وب را فراهم میکند و در کنار آن امکان استفاده از وب سرویس برای ارتباط با سایر نرمافزارها را ایجاد کرده است.
طراحی فرآیندهای اختصاصی و پیادهسازی جریان کار واقعی سازمان
اساس و زیرساخت هر کسب و کار موفق، طراحی فرآیندهای اختصاصی و پیادهسازی جریان کار دقیق آن کسب و کار است. نرمافزار ERP سایان، یکی از ابزارهای مطرح در این زمینه میباشد. طراحی پارامتریک سایان امکان سفارشی سازی نرمافزار، منطبق با نیاز کسب و کارهای تخصصی را فراهم کرده است. نرمافزار یکپارچه حسابداری و مالی، نرمافزار کارتن سازی و ورقسازی، نرمافزار نساجی و رنگرزی، نرمافزار گازهای صنعتی و نرمافزار پرده اداری تنها برخی از نرمافزارهای تخصصی و برنامهریزی منابع سازمانی شرکت هوشکار میباشد.
برای درخواست دموی نرمافزار با شماره تلفن ۹۱۰۰۱۰۱۲ - ۰۲۶ تماس حاصل فرمایید یا جهت دریافت اطلاعات بیشتر درباره نرمافزارهای ERP سایان به پایگاه اینترنتی www.hooshkar.com مراجعه فرمایید.
انتهای رپرتاژ آگهی
نظرات