به گزارش ایسنا، سیدفرزاد موسوی زاده، مدیرعامل این شرکت دانش بنیان بازوی ربات تولیدشده را یکی از پیشرفتهترین رباتهای تولیدی دانست که از تمامی قابلیتهای ربات صنعتی برخوردار است و افزود: بازوی ربات ایرانساخت، میتواند تمام نیازهای انجام کارهای پژوهشی و آموزشی را تامین کند.
وی با بیان اینکه این بازو امکان اتصال به نرم افزارهای دیگر را دارد و میتواند تمام لوپهای کنترلی در مدهای کنترل گشتاور، سرعت و موقعیت را پیاده سازی کند، اظهار کرد: این بازوی ربات همچنین میتواند با سرعت و دقت بالا و با استفاده از امکاناتی همچون پردازش تصویر کارهای مطابق با نیاز کاربر را در سریعترین زمان ممکن و با بالاترین دقت انجام دهد.
موسویزاده، موتورهای استفاده شده در بازوی ربات را از نوع موتور صنعتی و بدنه آن را از جنس آلومینیوم دانست و یادآور شد: این ربات میتواند به راحتی اجسام مختلف با وزن حدود یک کیلوگرم را جابجا کند. از دیگر ویژگیهای بازوی ربات میتوان به گیربکس با لرزش بسیار پایین اشاره کرد که صنایع میتوانند در کارهای نیازمند دقت بالا مانند جوشکاری از آن استفاده کنند.
به نقل از مرکز اطلاع رسانی معاونت علمی ریاستجمهوری، مدیر عامل این شرکت دانشبنیان پردازش تصویر، قابلیت آموزش، طراحی هوشمند، قابلیت شبکه شدن چندین ربات با یکدیگر، قابلیت اتصال به رایانه، قابلیت اتصال به نرمافزار متلب و سی شارپ، فضای کاری مناسب و فراگیری مباحث دروس رباتیک و کنترلی را از دیگر مزیتهای این ربات نام برد.
به گفته وی تولید این ربات موجب جلوگیری از خروج ارزی تا ۲ میلیون دلار میشود.
انتهای پیام
نظرات