• شنبه / ۱۸ دی ۱۴۰۰ / ۱۸:۵۰
  • دسته‌بندی: گلستان
  • کد خبر: 1400101813301
  • خبرنگار : 50477

معاون اداره کل میراث فرهنگی گلستان خبر داد:

برگزاری ۹۲ دوره آموزشی صنایع‌دستی در استان گلستان

برگزاری ۹۲ دوره آموزشی صنایع‌دستی در استان گلستان

ایسنا/گلستان معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گلستان با اشاره به ضرورت توسعه آموزش و فراگیری فنون روز در میان هنرمندان، گفت: ۹۲ دوره آموزشی صنایع دستی در قالب آموزش شاغلین و دوره‌های آموزشی ترویجی کوتاه‌مدت در سال جاری برگزار شده است.

 مریم حاجی‌ابراهیمی در گفت و گو با ایسنا با اشاره به اینکه شیوع یماری کرونا موجب شد تا فعالیت های ما نیز تحت الشعاع این بیماری قرار بگیرد، اظهار کرد:در طی دو سال اخیر سعی کردیم برگزاری دوره‌های آموزشی حوزه صنایع‌دستی را با تعداد محدود در سطح استان و همچنین به‌صورت مجازی برگزار کنیم که مورد استقبال هنرمندان عزیز نیز قرار گرفت.

وی با بیان اینکه آموزش صنایع‌دستی بر اساس ابلاغیه از سوی معاونت صنایع‌دستی کشور در دو گروه آموزش تخصصی شاغلین صنایع‌دستی و آموزش ترویجی عمومی اجرایی می‌شود، افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون تعداد ۹۲ دوره آموزشی صنایع‌دستی در قالب آموزش شاغلین و دوره‌های آموزشی ترویجی کوتاه‌مدت برای یک هزار و ۱۶۰ نفر اجرایی شده است.

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گلستان با تاکید بر اینکه از این تعداد دوره آموزشی، ۳۴ دوره در حوزه آموزش شاغلین صنایع‌دستی برای ۵۵۶ هنرمند برگزار شده است، خاطرنشان کرد: این دوره ها در رشته‌های آسیب‌شناسی صنایع‌دستی، بازاریابی و ایجاد ارتباط با زبان بدن، طراحی محصول بازار محور، برندسازی، خودآگاهی و هدف سازی کسب‌وکار، سوزن‌دوزی شاهکوه، بسته‌بندی محصولات صنایع‌دستی، توانمندسازی جوامع محلی با محوریت رشته نساجی سنتی، تجارت الکترونیک صنایع‌دستی، تجاری‌سازی، رنگرزی سنتی، ابریشم‌بافی، چادرشب‌بافی، گلیم‌بافی و... برگزار شده است.

پایداری اشتغال و ارتقای مهارت شاغلین هدف ماست

حاجی‌ابراهیمی تصریح کرد: ۵۸ دوره آموزشی عمومی صنایع‌دستی نیز برای ۶۰۴ علاقه‌مند به صنایع‌دستی در رشته‌های قلم‌زنی فلز، گلیم‌بافی، میناکاری سفال، تولیدات چرم دست‌دوز، حصیربافی، نمدمالی، معرق چوب، ابریشم‌بافی، لباس محلی ترکمن، جاجیم‌بافی، زیورآلات ترکمن، چادرشب بافی، لباس محلی کتول، نوار بافی کتول، سفالگری و... در رده‌های مقدماتی و پیشرفته اجرایی شد.
وی با اشاره به اینکه دوره‌های آموزشی شاغلین صنایع‌دستی در رده‌های عمومی و تخصصی و باهدف پایداری اشتغال موجود در این حوزه و ارتقاء سطح دانش، مهارت شاغلین، برای همه فعالان صنایع‌دستی و هنرهای سنتی ازجمله صنعتگران، هنرمندان، صادرکنندگان و تولیدکنندگان برگزار می‌شود، ادامه داد: با توجه به شیوع کووید ۱۹ و محدودیت در آموزش رشته‌های صنایع‌دستی به‌صورت حضوری، در ۹ ماهه سال ۱۴۰۰ هنرمندان شاخص و توانمند استان در راستای توسعه و ترویج این هنر صنعت به آموزش صنایع‌دستی به‌صورت مجازی نیز پرداختند.
معاون اداره کل میراث فرهنگی گلستان این دوره‌های مجازی را در رشته‌های رودوزی سنتی، چرم‌دوزی، لاک‌تراشی، گلیم‌بافی و نوار بافی و... دانست و گفت: آموزش مجازی این فرصت را به علاقه‌مندان می‌دهد که با کمترین هزینه و در منزل، رشته صنایع‌دستی موردنظر خود را از طریق فضای مجازی آموزش ببینند.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha