• پنجشنبه / ۱۶ دی ۱۴۰۰ / ۰۹:۱۳
  • دسته‌بندی: جهان ورزش
  • کد خبر: 1400101611821
  • خبرنگار : 90111

تنش بین استرالیا و صربستان پس از اخراج جوکوویچ از ملبورن

تنش بین استرالیا و صربستان پس از اخراج جوکوویچ از ملبورن

رئیس جمهور صربستان به باطل کردن ویزای جوکوویچ واکنش نشان داد و استرالیا را به بد رفتاری با این فوق ستاره تنیس متهم کرد.

به گزارش ایسنا و به نقل از اسپورت، نواک جوکوویچ مرد شماره یک تنیس جهان که از مخالفان واکسن کرونا است برای شرکت در رقابت های تنیس اوپن استرالیا راهی این کشور شد. او به دلیل واکسینه نشدن در برابر ویروس کرونا تنها چند ساعت پس از حضور در کشور استرالیا، ویزایش لغو و از این کشور اخراج شد.

این رفتار دولت استرالیا با جوکوویچ واکنش رئیس جمهور صربستان را به دنبال دا شت.الکساندر ووچیچ بعد از این رفتار دولت استرالیا با جوکوویچ تماس گرفت و به او دلداری داد.

او استرالیا را به بدرفتاری با مرد شماره یک تنیس جهان متهم کرد.

و اما اسکات موریسون، نخست وزیر استرالیا گفت: هیچ فردی بالاتر از قانون نیست. وارد شدن به استرالیا بدون زدن واکسن کرونا ممنوع است و جوکوویچ به این دلیل اخراج شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۰-۱۰-۱۶ ۰۹:۲۳

جایی که قانون حرف اول رو میزنه

avatar
۱۴۰۰-۱۰-۱۶ ۱۰:۳۴

سلام بر قانون و تمام حرف آخر.

avatar
۱۴۰۰-۱۰-۱۶ ۱۴:۰۳

چه خوب که جلو ورود کسی را که به سلامتی دیگران بی اعتنا است گرفتند, حال هر پست و مقام و شخصیتی که می خواهد داشته باشد، تنیسور اول جهان که سهل است اگر رئیس جمهور هم باشد باید جلو ورودش را گرفت!

avatar
۱۴۰۰-۱۰-۱۶ ۱۶:۳۲

دم جوکوویچ گرم! خیلی با این کارش حال کردم

avatar
۱۴۰۰-۱۰-۱۶ ۱۷:۳۸

خب مسئله واکسن چیزی است که اگر دلت نخواهد بزنی مشکل درست می کنی هم برای خودت و هم برای سایر افراد جامعه و بخصوص افراد خانواده و نزدیکان. خب یکی از وظایف هر حکومتی حفظ تندرستی جامعه و مبارزه با بیماریهاست. همین اقدامات باعث از بین رفتن کچلی، تراخم، بیماریهای آمیزشی، سل، آبله، وبا، فلج اطفال، کزاز، دیفتری ، سیاه سرفه و...... شده است. کسی حق ندارد برای مردم جامعه ایجاد خطر کند.

avatar
۱۴۰۰-۱۰-۱۹ ۱۰:۱۵

زنده باد استرالیا