به گزارش ایسنا- داود شهرکی در جلسه کارگروه تخصصی اشتغال استان افزود: دریافت تسهیلات در سیستان و بلوچستان باید بر دو مبنا ارزیابی شود و آن هم ایجاد اشتغال و رونق تولید است.
وی اظهار داشت: گاهی اوقات فرایند دریافت تسهیلات از سوی برخی متقاضیان به کندی انجام می شود که لازم است بر اساس مصوبه کارگروه اشتغال استان، بانک های عامل، طرح هایی که در مدت سه ماه پیگیری نشده اند را تعیین تکلیف و طرح جدید جایگزین کنند.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استاندار با تاکید بر اینکه کمیته نظارت بر اجرای طرح اشتغال روستایی و عشایری با جدیت کار ارزیابی و رصد را ادامه دهد، از دستگاه های اجرایی نیز خواست تا پایان فرایند دریافت تسهیلات و راه اندازی طرح از سوی متقاضی، پیگیر اجرای طرح های حوزه کاری خود باشند.
شهرکی گفت: همه ادارا و دستگاه های اجرایی استان ملزم به خرید مایحتاج خود از واحدهای تولیدی همین خطه هستند، چراکه این اقدام رابطه مستقیمی در ایجاد شغل و رونق چرخه تولید استان دارد.
دبیر کارگروه تخصصی اشتغال استان نیز در این نشست افزود: از محل منابع ایجاد اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری، تاکنون به 9 هزار و 493 طرح، ششصد و 94 میلیارد تومان تسهیلات در سطح استان پرداخت شده است.
مهرداد جهاندیده میزان تعهد اشتغال این طرح ها را شانزده هزار و 127 نفر بیان کرد.
وی در ادامه اظهار داشت: پرداخت تسهیلات از محل بازپرداخت اقساط و همچنین مرحله ششم اعتبار طرح اشتغال روستایی و عشایری در دست پیگیری است و بزودی به استان ها ابلاغ می شود.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همچنین با اشاره به اینکه مشاغل خانگی در سیستان و بلوچستان یک مزیت محسوب می شود افزود: امسال 54 میلیارد تومان اعتبار به بخش مشاغل خانگی استان اختصاص یافته است که در طی سه ماه اخیر 245 طرح به میزان 12 میلیارد تومان از این محل تسهیلات دریافت کرده اند.
انتهای پیام
نظرات