• سه‌شنبه / ۱۴ دی ۱۴۰۰ / ۱۰:۵۱
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1400101410215
  • خبرنگار : 50184

معاون پژوهشی دانشگاه آزاد کرمانشاه:

اساتید دانشگاه باید شیوه‌های سنتی تدریس را کنار بگذارند

اساتید دانشگاه باید شیوه‌های سنتی تدریس را کنار بگذارند

ایسنا/کرمانشاه معاون پژوهشی دانشگاه آزاد استان کرمانشاه بر لزوم فاصله گرفتن اساتید این دانشگاه از شیوه های سنتی تدریس تاکید کرد و از برنامه ریزی برای پررنگ‌تر شدن ارتباط اساتید با جامعه و صنعت خبر داد.

دکتر آرش بوچانی در گفت و گو با ایسنا، بااشاره به رویکرد سال‌های اخیر این دانشگاه و سوق یافتن به سمت درآمدهای غیرشهریه ای، اظهار کرد: طی سال‌های اخیر این رویکرد در دانشگاه مورد توجه قرار گرفته است.

وی با  اشاره به 40 ساله شدن دانشگاه آزاد و با بیان اینکه چهل سالگی دانشگاه به معنا رسیدن آن به بلوغ است، گفت: اریبهشت سال آینده در چهل سالگی دانشگاه نمایشگاه بزرگ "هزار گروه پژوهشی و زیرساخت، هزار ایده و استارت‌آپ و هزار شرکت فناور و خلاق" در دانشگاه آزاد اسلامی برگزار خواهد شد که در آن بدنبال آمارسازی نیستیم، بلکه آنچه که به فناوری و خلاقیت رسیده باشد و منجربه کارآفرینی و ثروت شده باشد را نشان خواهیم داد.

معاون پژوهشی دانشگاه آزاد کرمانشاه با تاکید براینکه دانشگاه آزاد با تمرکز بر روی کارآفرینی به دنبال خلق ثروت است، عنوان کرد: همچنین در سند تحول دانشگاه که اخیرا رونمایی شد نیز روی این مسئله تاکید شده است.

وی ادامه داد: در حال حاضر یکی از اولویت های ما این است که اساتید این دانشگاه با جامعه و صنعت ارتباطات بیشتری برقرار کنند و نقش خود را در جامعه ایفا کنند و پژوهش هایشان به روز باشد تا منجر به خلق ثروت و حل مشکلات جامعه شود.

بوچانی بااشاره به اقدامات انجام شده در این دانشگاه برای ارتباط با صنعت گفت: اخیرا تفاهم نامه ای با خانه صنعت داشته ایم و در حال عقد تفاهم نامه ای هم با اتاق بازرگانی هستیم تا بتوانیم محصولات تولیدی در سرای نوآوری و مرکز رشد دانشگاه را با صنایع لینک کنیم.

وی خاطرنشان کرد: فکر می کنیم سرمایه یک استاد دانشی که دارد و زحمتی است که برای تخصص خود می کشد، بنابراین ما موظف هستیم تا بتوانیم برای فکر و ذهن استاد مشتری پیدا کنیم که این مشتری می تواند جامعه یا صنعت باشد.

معاون پژوهشی دانشگاه آزاد کرمانشاه ادامه داد: برای ارتباط با جامعه و خلق ثروت از این راه نیز کلینیک های روانشناسی، زبان های خارجی، حقوق و ...را راه انداری کرده ایم و یا در دستور کار قرار داده ایم که هم می تواند درآمد خوبی برای اساتید به همراه داشته باشد و هم دانشجویان این رشته ها دوره های کارآموزی خود را آنجا بگذرانند.

وی تصریح کرد: از طرفی تفاهم نامه هایی را هم با آموزش و پرورش، امور زندان ها، مراکز تحقیقاتی و علوم پزشکی منعقد کرده ایم تا با همکاری آنها پروژه های تحقیقاتی مشترکی انجام دهیم و دانشجویان را هم درگیر این پروژه ها کنیم.

بوچانی در ادامه با بیان اینکه این دانشگاه توانایی حل مشکلات صنایع استان را دارد، عنوان کرد: در حال حاضر دانشگاه های نسل سوم و مطرحی در دنیا به این سمت رفته اند و بسیاری از هزینه های دانشگاه را با طرح های صنعتی بزرگ رفع و رجوع کرده اند، این اتفاقی است که خواه ناخواه همه دانشگاه های دولتی و آزاد ما هم باید به سمت آن بروند.

وی افزود: در این روند دیگر ما فقط اساتیدی را نخواهیم داشت که تنها کار آنها تدریس باشد و حقوق بگیرد، بلکه باید به دل جامعه و صنعت بروند و ارتباط بگیرند، هرچند که این ارتباط در حال حاضر ضعیف است که ما بدنبال تقویت آن هستیم.

معاون پژوهشی دانشگاه آزاد کرمانشاه در ادامه با تاکید براینکه دانشگاه آزاد کرمانشاه براساس طرح آمایش آموزش عالی در حوزه پژوهش و فناوری به پتانسیل های استان ورود می کند، عنوان کرد: زمانی که ۴۰ درصد از اقتصاد استان در حوزه کشاورزی و گردشگری است، پس در این زمینه ورود می کنیم، بنابراین در آینده دانشکده های موضوعی همچون دانشکده بوم گردی، صنایع دستی و ....را خواهیم داشت، بگونه ای که اگر دانشجو فارغ التحصیل شود به بازار کار ورود کند، نه اینکه صرفا یک مدر ک بگیرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha