• دوشنبه / ۱۳ دی ۱۴۰۰ / ۱۵:۴۳
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 1400101309692
  • منبع : معاونت علمی ریاست جمهوری

تولید سامانه خنک‌کننده برای افزایش کارایی خودروها

تولید سامانه خنک‌کننده برای افزایش کارایی خودروها

سامانه خنک‌کننده خودرو با جریان مایعی که توسط واترپمپ در جریان است، عملیات هواگیری اولیه و ثانویه را انجام می‌دهد.

به گزارش ایسنا، مهدی شاهین، مدیرعامل یکی از شرکت‌های فناور با اعلام اینکه جواز تاسیس تولید این محصول را دریافت کرده است، گفت: این قطعه ایران‌ساخت، هواگیری اولیه و ثانویه را به‌طور مداوم از لحظه روشن شدن موتور انجام داده و هرگونه حباب و گازهای تولیدی را تصفیه می‌کند.

وی افزود: این محصول، کاملا مکانیکی عمل کرده و بدون نیاز به جریان برق یا سنسور، تنها با جریان مایع (ضدیخ) که به وسیله آب‌پخش‌کن واترپمپ در جریان است، ماموریت خود را به انجام می‌رساند.

شاهین خاطرنشان کرد: یکی از قابلیت‌های مهم این طرح آن است که در هر دو صورت باز یا بسته بودن ترموستات، عمل تصفیه را انجام می‌دهد. این دستگاه با یک ورودی و دو خروجی طراحی شده است.

موفقیت ۱۰۰درصدی در انجام عمل هواگیری

وی یادآور شد: این قطعه پس از آزمایش‌های به عمل آمده نشان داد که عمل هواگیری، تصفیه هوا و دفع و خلاء ایجاد شده را به‌طور ۱۰۰درصد با موفقیت به انجام رسانده است.

شاهین تصریح کرد: این محصول که در حوزه‌های تخصصی مکانیک و طراحی صنعتی مورد استفاده قرار می‌گیرد، کاربردهای بسیاری دارد که از آن جمله می‌توان به حفظ محیط زیست از آلاینده‌های نفتی و شیمیایی و پسماندهای تعمیر و نگهداری اشاره کرد.

وی افزود: با توجه به اینکه هواگیری اولیه و ثانویه به‌صورت خودکار، از لحظه روشن شدن تا خاموش شدن موتور خودرو صورت می‌گیرد، عمر مفید موتور خودرو افزایش یافته و خلاء ایجاد شده در موتور دفع می‌شود.

شاهین خاطرنشان کرد: در مهندسی و طراحی این قطعه، نوآوری‌هایی به عمل آمده که از آن جمله می‌توان به استفاده جهت خنک‌کاری از آلیاژ آلومینیوم و قطعاتی از جنس برنز اشاره کرد. این محصول، سه‌راه‌های خاص جهت پرهیز از بروز مشکل برای هر نوع خودرو طراحی کرده تا هیچ آسیبی از این ناحیه، متوجه خودرو نباشد.

به نقل از معاونت علمی ریاست‌جمهوری، مدیرعامل این شرکت فناور تصریح کرد: طرح قطعه هواگیر خودکار سیستم خنک‌کننده خودرو که هم‌­اکنون تائیدیه‌های لازم از ایران‌خودرو را دریافت کرده، با دریافت تسهیلات مصوب دفتر نوآوری و کسب و کار نوین معاونت نوآوری و تجاری‌سازی فناوری، در مسیر توسعه قرار گرفته است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha