حجتالاسلام جعفر رحیمی شنبه ۱۱ دیماه در آئین کلنگ زنی هشتمین مدرسه خیرساز نیکان کاوه اظهار کرد: در فرهنگ دینی، واژههایی نظیر کریم، سخی، بخیل و لعین وجود دارد و انسان کریم به فردی میگویند که خود مصرفکننده نیست و از دارایی خود به دیگران میبخشد و انسان سخی فردی است که هم خود مصرف کننده است و هم به دیگران میدهد و در این میان مدرسه سازی مصداق کار کریمانه و سخاوتمندانه است.
وی با اشاره به اینکه کار کریمانه و سخاوتمندانه خانواده نیکوکار عسگریان در مدرسه سازی منجر به توسعه فضای آموزشی این شهرستان شده است که جای قدردانی دارد، گفت: خیرین مدرسه ساز در خدمت به مردم پیشتازند و خدای تعالی نگاه خاصی به آنها دارد.
امام جمعه ساوه در ادامه با اشاره به نقش کم رنگ دولت در تامین زیرساختهای این شهرستان نظیر مدرسه گفت: اگر خیرین مدرسه سازی امثال خانواده عسگریان نبودند، تکلیف مردم این شهرستان با جمعیت بالا و مواجهه با پدیده مهاجر پذیری با نیاز سالانه به چهار مدرسه چه بود. نباید از سخاوت و ادب مردم ساوه سوءاستفاده کرد.
وی تاکید کرد: نمیشود که اکثر مدارس، بیمارستان و دانشگاه خیرساز باشد پس نقش دولت چیست ما دست خیران را میبوسیم اما باید حق مردم این شهرستان را از اعتبارات دولتی بدهید. از استاندار مرکزی درخواست میکنیم که اخلاص خود را نشان دهد و یقین بدانید ما در مقابل مطالبه سهم شهرستان سکوت نخواهیم کرد.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان ساوه نیز با اشاره به اینکه به همت خیرین مدرسه ساز نهضت مدرسه سازی در ساوه پایان ندارد، اظهار کرد: خانواده نیکوکار عسکریان تاکنون در نقاط حاشیهای ساوه هشت مدرسه و یک سالن ورزشی احداث کردهاند.
ابراهیم فراشیانی افزود: عملیات اجرایی احداث هشتمین مدرسه نیکان کاوه به همت حاج ابراهیم و حاج علیرضا عسگریان در ۹ کلاس و با اعتباری معادل ۷۰ میلیارد ریال و زیربنای ۱۵۰۰ متر مربع آغاز و ظرف مدت دو سال به بهرهبرداری خواهد رسید.
وی بیان کرد: هفتمین مدرسه نیکان کاوه که مراحل پایانی خود را طی می کند همزمان با دهه فجر افتتاح خواهد شد که با افتتاح آن بخش اعظمی از کمبود فضای آموزشی را در بلوار سیدجمال الدین اسدآبادی برطرف خواهد کرد.
فراشیانی با اشاره به اینکه بالغ بر سه هزار دانش آموز در هشت مدرسه احداثی خانواده عسگریان در ساوه تحصیل میکنند، اظهار کرد: مدرسه سازی اقدامی معنوی و ماندگار است و خانواده عسگریان با اقدامی ماندگار الگویی شدند تا نهضت مدرسه سازی و مدرسه یاری در شهرستان ساوه ادامه یابد و به شایستگی در پیشرفتهای آموزشی و پرورشی در تربیت نسل آینده ایران اسلامی مشارکت کردند.
علیرضا عسگریان مدیر عامل گروه صنعتی شیشه کاوه نیز گفت: خانواده عسگریان علاوه بر ساخت هشت مدرسه و یک سالن ورزشی در حوزه تامین زیرساختهای حوزه سلامت به ویژه ساخت و تجهیز مراکز درمانی مشارکت داشتهاند.
وی با اشاره به اینکه ساوه با کمبود فضای آموزشی و زیرساختهای حوزه سلامت مواجه است، بیان کرد: همراهی و هم افزایی بخش دولتی با بخش خصوصی می تواند نیازهای مردم در حوزه زیرساخت های آموزشی و درمانی را برطرف کند.
گفتنی است در مراسم کلنگ زنی این پروژه خیرساز، امام جمعه، فرماندار، فرمانده سپاه، شهردار، اعضای شورای شهر، مجمع خیرین مدرسه ساز و برخی دیگر از مسئولان استانی و شهرستانی حضور داشتند.
انتهای پیام
نظرات