اسفندیار حسنیمقدم، در اولین جلسه کارگروه هماهنگی، بررسی و تصویب طرحهای بند الف تبصره ۱۸، که با حضور اعضای این کارگروه برگزار شد، اظهار کرد: از رسالتهای همه ما رفع چالشها، مشکلات و خدمترسانی به مردم است و همه ما طبق این رویکرد باید درجهت حل مشکلات سرمایهگذاران در زیر بخشهای مختلف کشاورزی تلاش کنیم.
وی با بیان اینکه همه ما تابع قانون هستیم اما برخی از مشکلات ارتباطی به قانون ندارد، گفت: همه ما باید در چارچوب قانون و ضوابط عمل کنیم اما این امر نباید بهانهای برای ایجاد موانع کار سرمایهگذار باشد و با تفسیر قانون و پیچدگی نظام اداری سرمایه گذار را با مشکل مواجه و در نهایت کم انگیزه کنیم، بلکه همه تلاش ما مدیران و کارشناسان باید در جهت ترغیب و تشویق سرمایه گذار باشد و تا جایی که میتوانیم مشکلات آنها را حل کنیم.
حسنیمقدم افزود: طرحهای بزرگ و زیربنایی در اولویت کاری قرار دارند، چراکه در روند ایجاد اشتغال پایدار و همچنین در بهبود اقتصاد استان اثرگذار هستند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان تصریح کرد: ما با محدودیت اعتبارات منابع مواجه هستیم و این منابع محدود نباید در طرحهای کم بازده هزینه شود، بلکه باید این اعتبارات را برای اجرای طرحهای استراتژی که در روند اشتغال و تولید پایدار مطلوب و اثرگذار هستند هزینه کنیم.
وی افزود: با توجه به اولویتهای وزارت جهاد کشاورزی احداث گلخانهها، سردخانه، طرحهای نیمه تمام در بخشهای دام و طیور و سپس سایر طرحهای متفرقه در اولویتهای اعتباری استان قرار دارند.
حسنیمقدم عنوان کرد: براساس ابلاغ اعتباری سهم لرستان از اعتبارات وزارت کشور حدود سه و ۹ دهم درصد است و این رقم به استان نیز ابلاغ شده که این میزان به مبلغ ۳۰۰ میلیارد تومان براساس شاخصهای مالی jdp تولید ناخالص بین شهرستانها توزیع تا در راستای شیوهنامههای ابلاغی در سامانه سیتا طی فرایند گردش کار تعیین شود و به دبیرخانه و بانکهای عامل ارسال شود.
انتهای پیام
نظرات