• سه‌شنبه / ۷ دی ۱۴۰۰ / ۱۳:۰۶
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 1400100704821
  • خبرنگار : 71589

ارسال ۳۶ ماهواره اینترنتی "وان‌وب" توسط موشک سایوز

ارسال ۳۶ ماهواره اینترنتی "وان‌وب" توسط موشک سایوز

موشک سایوز ۳۶ ماهواره اینترنتی متعلق به شرکت "وان‌وب"(OneWeb) را به مدار زمین پرتاب کرد تا این شرکت اکنون ۳۹۴ ماهواره در مدار زمین داشته باشد.

به گزارش ایسنا و به نقل از اسپیس، یک موشک "سایوز" که توسط شرکت فرانسوی "آریان اسپیس"(Arianespace) توسعه یافته است، ۳۶ ماهواره اینترنتی جدید را به مدار زمین پرتاب کرد تا به استقرار یک صورت فلکی در حال رشد از ماهواره‌های اینترنتی متعلق به شرکت "وان‌وب" کمک کند.

موشک سایوز که در اصل ساخت روسیه است و توسط شرکت فرانسوی "آریان اسپیس" توسعه یافته است، این ۳۶ ماهواره اینترنتی جدید را از پایگاه فضایی بایکونور واقع در قزاقستان به فضا پرتاب کرد. این پرواز تنها دو روز پس از آن انجام شد که موشک "آریان ۵"، تلسکوپ فضایی "جیمز وب" ناسا را ​​ از گویان فرانسه در ایام کریسمس و درست پیش از سال نو به فضا پرتاب کرد.

"استفان اسرائیل" مدیرعامل "آریان اسپیس" از طریق یک پیام ویدیویی در جریان پخش اینترنتی این پرتاب گفت: این یک زمان خاص از سال برای یک پرواز بسیار خاص است. وی افزود که این پرتاب، پانزدهمین پرتاب سال ۲۰۲۱ و آخرین پرتاب سال برای شرکت "آریان اسپیس" بود.

این پرتاب همچنین هشتمین پرتاب سال برای "وان‌وب" بود که اکنون ۳۹۴ ماهواره اینترنتی خود را در مدار زمین می‌بیند. این ۳۶ ماهواره جدید حدود ۳ ساعت و ۴۵ دقیقه پس از پرتاب، در مدار اولیه خود در ارتفاع ۴۵۰ کیلومتری زمین مستقر شدند. آنها سپس به مدار نهایی خود در ارتفاع بیش از ۱۰۰۰ کیلومتری زمین خواهند رفت.

شرکت "وان‌وب" مستقر در لندن در حال ساخت مجموعه‌ای متشکل از ۶۴۸ ماهواره است تا دسترسی به اینترنت پرسرعت را برای مشتریان در سراسر جهان، به ویژه مکان‌های دورافتاده و غیر متصل فراهم کند. در این سال، این شرکت به مرز استقرار ۶۰ درصد از صورت فلکی خود در فضا رسید و مجموعه‌ای از قراردادهای توزیع را با شرکای خود در استرالیا، کانادا و اروپا برای شبکه خدمات خود امضا کرد.

"نیل مسترسون" مدیر عامل "وان‌وب" در یک مصاحبه گفت: تقاضا برای اتصال فقط در سطح احساسی نیست. ما فکر می‌کنیم که به این فرصت باورنکردنی برای ارتقاء این شکاف دیجیتال و کمک به بستن آن نیاز داریم.

شرکت "آریان‌اسپیس" یک شرکت چندملیتی است که در سال ۱۹۸۰ به عنوان نخستین سرویس ارائه‌دهنده خدمات پرتاب جهانی تأسیس شد. این شرکت، تولید، اجرا و بازاریابی برنامه پروژه "آریان" را به عهده دارد. این شرکت مجموعه متنوعی از پرتاب‌ها و راه‌اندازی‌ها را با استفاده از پرتاب‌گرهای بار سنگین و وسیله‌های پرتاب مانند موشک "آریان ۵" برای بارهای دو مرحله‌ای به مدار انتقال، موشک "سایوز-۲" به عنوان پرتاب‌گر بار متوسط و طولانی و موشک سوخت جامد "وگا" برای بارهای سبک‌تر ارائه می‌دهد.

 "آریان‌اسپیس" از مرکز فضایی گویان در گویان فرانسه به عنوان سایت راه‌اندازی اصلی خود استفاده می‌کند و همچنین می‌تواند از پایگاه فضایی بایکونور در قزاقستان برای ارائه خدمات پرتاب و راه‌اندازی تجاری موشک "سایوز" استفاده کند.

البته همانطور که می‌دانید، "وان‌وب" تنها شرکتی نیست که برای مشتریان خود اینترنت ماهواره‌ای را ارائه خواهد داد و در این زمینه رقابت می‌کند. چرا که شرکت "اسپیس‌ایکس" در حال ساخت یک صورت فلکی مخصوص به خود به نام "استارلینک" است و از سال ۲۰۱۹ تاکنون ۱۹۴۴ ماهواره به فضا پرتاب کرده است. انتظار می‌رود این صورت فلکی در پیکربندی اولیه خود حداقل ۴۴۰۰ ماهواره داشته باشد.

شرکت "آمازون" نیز در حال توسعه صورت فلکی ماهواره‌ای اینترنتی خود به نام "کویپر"(Kuiper) است، اما هنوز هیچ ماهواره‌ای را به فضا پرتاب نکرده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha