• سه‌شنبه / ۷ دی ۱۴۰۰ / ۱۲:۱۹
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 1400100704730
  • خبرنگار : 71505

در جلسه امروز شورای شهر تهران مطرح شد

بی قدرتی شهرداری تهران برای برخورد درحوزه ایمنی ساختمانها/ابلاغ ۱۰ اخطاریه به بازارگل محلاتی

بی قدرتی شهرداری تهران برای برخورد درحوزه ایمنی ساختمانها/ابلاغ ۱۰ اخطاریه به بازارگل محلاتی

معاون خدمات شهری شهرداری تهران با تاکید بر عدم قدرت شهرداری تهران برای برخورد در بحث ایمنی ساختمانها گفت: مقوله ایمنی از اهمیت ویژه ای برخوردار است اما شهرداری تهران در این حوزه با چالشهای بسیاری از جمله عدم قدرت برخورد در حوزه ایمنی ساختمانها روبه رو است.

به گزارش ایسنا، اعضای شورای اسلامی شهر تهران در سی و پنجمین جلسه علنی شورای شهر تهران بررسی حادثه  آتش سوزی در بازار گل شهید محلاتی را در دستور کار خود داشتند که در همین راستا جلال بهرامی در ارائه گزارشی در ارتباط با این آتش سوزی گفت: برابر مستندات در دهه ۷۰ زمین این بازار از کشاورزان خریداری و  پایه گذاری بازار گلی در آن محدوده انجام شد در تمامی حوادث دو دهه گذشته این بازار گل، معمولا حوادث در اماکنی که وسایل جشن تولد به فروش می رسد و کارهای غیر از گل و گیاه می کردند روی داده است.

وی افزود: در سال ۹۲ شهرداری تصمیم می گیرد در شهرک صنعتی خاوران محلی برای انتقال کسبه این بازار در نظر بگیرد که متاسفانه بعدها این موضوع اجرایی نشد.

وی ادامه داد: مقوله ایمنی از اهمیت ویژه ای برخوردار است؛  اما ما در بخش ایمنی با چالشهای بسیاری رو به رو هستیم و در حوزه ایمنی، شهرداری تهران حتی به اندازه یک مامور وزارت کار قدرت برخورد ندارد. دوستان ما در بحث ایمنی در بازار گل غرفه به غرفه آموزشهای لازم را پیشتر داده بودند اما متاسفانه در دوم دی ماه سال جاری شاهد بروز این حادثه بودیم.

به گزارش ایسنا، در ادامه این جلسه مهدی داوری مدیر عامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران در تشریح گزارشی از جزئیات بروز آتش سوزی در بازار گل شهید محلاتی گفت: این حادثه در ساعت ۱۴:۵۲ دقیقه در حالی اتفاق افتاد که هرچند فعالیت در بازار وجود داشته اما تقریبا تعطیل بوده و رفت و آمدها کم شده بود و انفجار سختی در پی بروز این حادثه روی داد.

وی ادامه داد: وجود خشکه فروشی و همچنین پر کردن بادکنکها با روش غیر مجاز از طریق سیلندر از عوامل آتش سوزی بازار گل قلمداد می شود. همچنین پس از تماس با آتش نشانی به سرعت به نزدیکترین ایستگاه یعنی ایستگاه شماره ۲۴ اطلاع داده می شود که در کمتر از دو دقیقه به محل حادثه اعزام می شود.

 وی با بیان اینکه کل عملیات اطفای حریق در بازده زمانی ۱۰ الی ۱۲ دقیقه انجام شده است افزود: عملیات اطفای حریق در بازار گل  عملیات پرچالشی نبوده هر چند که متاسفانه در این حادثه شاهد مصدوم شدن شهروندان بودیم. ضمن اینکه در این حادثه ۴ ایستگاه عملیات اطفای حریق را برعهده داشتند و ۷ نفر از شهروندانی که مصدوم شدند انتقال پیدا کردند که البته یکی از شهروندان در دم جان خود را از دست می دهد.

وی تاکید کرد: ۲۰ آتش سوزی در طی سالهای گذشته در این بازار گل داشته ایم که ۴ الی ۵ مورد آن آتش سوزی های بزرگ محسوب می شود که آخرین آنها حدود سه ماه پیش در مهر ماه اتفاق افتاد.

وی با بیان اینکه از سال ۹۲ تا به امروز ۱۰ اخطاریه و ۸ دستور العمل برای بازار گل شهید محلاتی ابلاغ شده است افزود: سازمان آتش نشانی پس از بازدیدهای مکرر از ساختمانهای شهر تهران ۱۲۹ ساختمان پرمخاطره را شناسایی کرده که بازار گل شهید محلاتی نیز جزو این ساختمانها بوده است. لذا باید هر چه سریعتر اقدامات لازم برای ایمنی این ساختمانها انجام شود و یکی از خواسته های ما از شورای شهر این است که تکلیف ضعف قوانین و تدوین قانون ایمنی قوی تر برای پایتخت را در دستور کار قرار دهد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha