دکتر کامران قدس در گفتوگو با خبرنگاران با اشاره به کمبود نیروی پرستار در این دانشگاه اظهار کرد: نرم کشوری 2.5 پرستار به ازای هر تخت بیمارستانی است اما این شاخص در مناطق تحتپوشش این دانشگاه 9دهم درصد است که خود به روشنی گویای کمبود پرستار در بیمارستانهای وابسته به این دانشگاه است.
وی تصریح کرد: با توجه به کمبود نیروی پرستاری، هر پرستار در بیمارستان های استان تقریبا باید کار 2.5 تا سه پرستار را انجام دهد.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به کمبود پرستار، این دانشگاه در مقاطع ضروری به ناچار از نیروهای بازنشسته در این بخش استفاده میکند.
وی در پاسخ به پرسش ایسنا در خصوص چرایی عدم جذب پرستار و کمک پرستار افزود: متاسفانه متقاضی استخدام در استان وجود ندارد وگرنه به هر میزان که پرستار متقاضی باشد بلافاصله از سوی دانشگاه علوم پزشکی استان جذب خواهند شد.
وی با بیان اینکه در حال حاضر 1200 پرستار، کمک پرستار، کارشناس پرستاری، کارشناس بیهوشی و کارشناس اتاق عمل در بیمارستانهای شهرستان های ششگانه تحت پوشش و در بخش های بهداشت، درمان و آموزش دانشگاه وجود دارد اضافه کرد: متاسفانه در استان با کمبود متقاضی در این بخشها مواجه هستیم.
دکتر قدس از وجود 265 پزشک متخصص و فوقتخصص در این استان خبر داد و گفت: امسال مجوز جذب 100 پزشک متخصص و فوقتخصص داشتیم که تاکنون 34 پزشک متخصص و هفت پزشک فوقتخصص به دانشگاه معرفی شده است.
وی با اشاره به وجود برخی قوانین که موجب می شود که پزشکان متخصص کمتر در شهرستان ها بمانند اضافه کرد: متاسفانه به دلیل همین قوانین ماندگاری پزشکان متخصص و فوقتخصص در شهرهای کوچکتر کمتر است.
وی بر لزوم اصلاح برخی قوانین از سوی نمایندگان تاکید و تصریح کرد: قوانین باید به گونه ای باشد که پزشک متخصص ترغیب به حضور در شهرهای کوچکتر و مناطق کمتر برخوردار و محروم شود.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با اشاره به وجود 6 بیمارستان در مناطق تحت پوشش این دانشگاه افزود: این بیمارستان ها دارای 952 تخت بیمارستانی هستند.
وی از وجود 822 تخت فعال در بیمارستان های این دانشگاه خبر داد و گفت: 6 آزمایشگاه و 9 کلینیک تخصصی و فوقتخصصی در مجموعه دانشگاه فعالیت دارند.
این مدیر مسوول با اشاره به خدمات خیرین سلامت در استان گفت: خیرین سلامت تا پیش از شیوع کروناویروس بالغ بر 65 میلیارد تومان در بخش های مختلف سلامت در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی هزینه کرده بودند که این رقم در دوران کرونا افزایش بیشتری نیز داشته است.
این پزشک فوق تخصص از کمک 21 میلیارد تومانی خیرین به حوزه سلامت در مناطق تحت پوشش دانشگاه در دوران کرونا خبر داد و گفت: خیرین استان در مجموع 86 میلیارد تومان تاکنون به بخش های مختلف بهداشت و درمان در حوزه شهرستان های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی سمنان کمک کردند.
انتهای پیام
نظرات