هیوا لهونیان در گفت و گو با ایسنا به اجرای طرح بهارستان در روستاهای استان اشاره کرد و گفت: طرح بهارستان اردیبهشتماه سال جاری از سوی شرکت توانیر طراحی شد و در آن شرکتهای توزیع برق مکلف شدند تا در یک فرآیند ۵ ساله شبکه برق روستاها را بهسازی کنند.
وی با تأکید بر اینکه طرح بهارستان کاملاً روستا محور است، افزود: اعتبار موردنیاز برای اصلاح، بهسازی و توسعه شبکههای برق روستایی، بر اساس قانون بودجه سال ۱۴۰۰ از محل اعتبارات عوارض برق تأمین میشود.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی شرکت توزیع برق استان کردستان،لهونیان هدف از اجرای این طرح را جابجایی و مقاومسازی پایههای برق در معابر روستایی، تأمین ولتاژ مطمئن مشترکین روستایی، اصلاح روشنایی معابر عمومی روستاها، اصلاح فرسودگی شبکه برق روستاهای مشمول طرح و توسعه شبکه و تأمین برق متقاضیان جدید انشعاب عنوان کرد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کردستان بیان کرد: مقرر است امسال شبکه برق ۴۲۰ روستای استان کردستان در قالب طرح بهارستان و بااعتباری بالغبر ۵۶ میلیارد تومان اصلاح و بهسازی شود.
وی با تأکید بر اینکه روستاهای مشمول این طرح در سطح استان پراکنده هستند،اظهارکرد: بیشترین روستاها با ۷۱ مورد مربوط به شهرستان سنندج است که ۴۴ روستا در حوزه سنندج شمالی و ۲۶ روستا نیز در سنندج جنوبی قرار دارد.
لهونیان با اشاره به اینکه از ۵۶ میلیارد تومان اعتبار تخصیص دادهشده تاکنون موفق به جذب ۴۵ میلیارد تومان آن شدهایم،تصریح کرد: بر اساس کارشناسیهای صورت گرفته برای اجرای کامل طرح بهارستان در ۴۲۰ روستای استان کردستان، نیازمند اعتباری بالغ بر ۱۳۵ میلیارد تومان است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کردستان با تأکید بر اینکه طرح بهارستان ۵۲ درصد در استان پیشرفت فیزیکی داشته است تأکیدکرد: درمجموع در ۱۱۷ روستای استان این طرح بهطور کامل اجراشده و ۱۸ روستای دیگر نیز از پیشرفت بیشتر از ۷۵ درصدی برخوردار هستند.
وی با اشاره به اینکه این طرح در تمام ۲۶ روستایی موردهدف در شهرستان کامیاران به طور کامل اجراشده است، خاطرنشان کرد: کامیاران اولین شهرستانی است که طرح بهارستان و اصلاح و بهسازی شبکه برق آن بهطور کامل انجامشده است.
لهونیان در پایان گفت: در صورت تأمین اعتبارات موردنیاز برای اجرای این طرح، شبکه برق ۴۲۰ روستای تعیینشده در استان تا پایان سال جاری اصلاح، توسعه و بهسازی میشوند.
انتهای پیام
نظرات