زهره نعمتی در اینباره افزود: شبکه سازی یکی از مهمترین دستاوردهای این طرح بشمار می رود که موجب توسعه و انسجام در مشاغل خانگی می شود.
وی با بیان اینکه شبکه های ایجاد شده پویا هستند، اظهارکرد: جهاددانشگاهی به عنوان یک نهاد توسعه ای در این طرح به دنبال ایجاد شبکه های کسب و کار خانگی در سطح استان است که در زمینه های مختلف شغلی در حال فعالیت هستند.
نعمتی با اشاره به اینکه شبکه سازی ابزاری اصلی برای رشد در یک شغل مبتکرانه به شمار می رود، خاطرنشان کرد: اگر شبکه سازی را یک رابطه دو طرفه بین تولید کننده و متقاضی در نظر بگیریم، بنابراین یک کانال شبکه سازی مناسب می تواند به پیشرفت شغلی افراد کمک شایانی داشته باشد.
به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی، وی در پایان از راه اندازی شبکه های تولید عسل، پوشاک، گیاهان دارویی و میوه خشک، فرش، فیروزه و چرم، لوازم آشپزخانه، لباس بافت زمستانی، و ... خبر داد و افزود: امید است با راه اندازی این شبکه ها بتوانیم گامی هرچند کوچک در راستای توسعه و گسترش تولید ملی و همچنین رونق اقتصاد خانواده ها در سطح استان برداریم.
گفتنی است، طرح ملی توسعه مشاغل خانگی با کارفرمایی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و اجرای جهاددانشگاهی همزمان با سراسر کشور در استان مرکزی در حال اجراست.
انتهای پیام
نظرات