• دوشنبه / ۲۹ آذر ۱۴۰۰ / ۱۵:۰۹
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1400092922897

مدیر پخش فرآورده‌های نفتی فارس اعلام کرد:

افزایش ۱۶ درصدی مصرف بنزین در فارس

افزایش ۱۶ درصدی مصرف بنزین در فارس

ایسنا/فارس به گفته مدیر شرکت پخش فرآورده‌های نفتی فارس، در هشت ماهه امسال معادل یک میلیارد و ٤٠٠ میلیون لیتر بنزین در اختیار جایگاه‌های عرضه سوخت این استان قرار گرفته که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل نشان‌دهنده رشدی ١٦ درصدی است.

اسدالله طاهری دوشنبه ٢٩ آذر در جمع خبرنگاران بیان کرد: شرکت پخش فرآورده‌های نفتی یکی از حساس ترین و اصلی ترین شرکت خدمت رسان در وزارت نفت محسوب می‌شود و در استان فارس با توجه به گستره جغرافیایی و وجود تعداد قابل توجهی مراکز عرضه پمپ بنزین، اهمیت  آن دو چندان است.

او با اشاره به وجود ٢٩٧ جایگاه پمپ بنزین و ١٣٠ جایگاه عرضه سی‌ان‌جی در فارس و توزیع بیش از ١١ میلیون لیتر سوخت به شکل روزانه بین این جایگاه‌ها، ادامه داد: به دلیل احداث تعداد زیادی انشعاب گاز طبیعی در سال‌های اخیر، با کاهش در توزیع نفت و گازمایع و نفت کوره مواجه هستیم.

افزایش ۳۶ درصدی توزیع سوخت هوایی در فارس

طاهری با یادآوری اینکه در چهار نیروگاه بزرگ تولید انرژی برق فعال است که در فصول سرد به دلیل افزایش مصرف گاز در بخش خانگی، اداری و تجاری، از سوخت دوم استفاده می‌کنند، گفت: امسال در چهار فرودگاه شهید آیت‌الله دستغیب، جهرم، لامرد و لارستان، حدود ٤٠ میلیون و ٣٠٠ هزار لیتر سوخت توزیع شده است.

مدیر شرکت پخش فرآورده‌های نفتی فارس با بیان اینکه سوخت هوایی تولید و توزیع شده در ایران، یکی از با کیفیت ترین سوخت‌های هوایی در سطح دنیا است، عنوان کرد: نسبت افزایش سوخت هوایی در فارس در هشت ماهه امسال نسبت به سال گذشته ٣٦ درصد بوده است.

او همچنین با بیان اینکه یکی از ارزان ترین و بهترین سوخت‌های طبیعی یا گاز فشرده را در اختیار داریم، افزود: در هشت ماهه امسال بیش از ٣٥٨ میلیون مترمکعب گاز طبیعی به خودروها در فارس تزربق شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش ٤ درصدی داشته است.

مدیر شرکت پخش فرآورده‌های نفتی فارس، تعداد جایگاه‌های فعال سی‌ان‌جی در استان را ١٣٤ جایگاه اعلام و به سوخت رسانی خودروهای تبدیل گاز هم اشاره و بیان کرد: گاز سوز شدن بخش زیادی از خودروهای عمومی و مسافر بری طی سال‌های گذشته در دستور کار قرار گرفته است.

طاهری ادامه داد: خودروهای عمومی مانند تاکسی و وانت به طور رایگان انجام می‌شود و ٢٥ درصد از هزینه سوخت سایر خودروها از جمله آژانس‌ها، مسافربرهای شخصی و اسنپ گرفته می‌شود و مابقی به عهده دولت است.

تاثیرهمکاری مردم در خنثی کردن حمله سایبری به جایگاه‌های سوخت

این مقام مسئول ضمن قدردانی از همکاری مردم و حضور فعال رسانه‌ها در حادثه آبانماه امسال (حمله سایبری به جایگاه‌های سوخت)، بیان کرد: دشمن در تلاش بود تا با یک چالش بزرگ به اهداف شوم خود برسد.

مدیرعامل شرکت پخش فرآورده‌های نفتی فارس اضافه کرد: اگرچه تمام جایگاه‌های سطح کشور در آن مقطع برای ساعاتی از کار افتاد اما همکاران ما به صورت شبانه روزی تلاش کردند و اجازه ندادند که خدشه‌ای در سوخت رسانی مردم به وجود بیاید و کمترین زمان ممکن، امکان فعال‌سازی روند سوخت‌رسانی فراهم شد.

توزیع سوخت یورو ۴ در یک سوم جایگاه‌های فارس

طاهری همچنین در خصوص توزیع بنزین یورو ۴ هم گفت: طبق دستورالعمل وزارت نفت ملزم هستیم که به جایگاه‌های بین شهری سوخت یورو ٤ بدهیم. هم‌اینک در ٣٠ تا ٣٥ درصد از جایگاه‌های سوخت استان، بنزین یورو ٤ توزیع می‌شود و مابقی در دست اقدام است.

او ادمه داد: همه نیاز سوختی استان فارس به وسیله نفت کش‌های جاده پیما حمل می‌شود و هیچ خط لوله‌ای نداریم و خط راه آهن هم به انبارهایمان متصل نیست و سوخت مورد نیاز از مبادی مختلف از جمله اصفهان، یزد، بندرعباس، ماهشهر و سیرجان تامین می‌شود که حوادث جاده‌ای از یک طرف و سوخت آنها از طرف دیگر، مسائلی است که هم سلامت زیست محیطی و هم موارد دیگر را تهدید می‌کند.

مدیر شرکت پخش فرآورده‌های نفتی فارس با بیان اینکه احداث انبار نفت در کنار انبار فعلی شیراز از سال‌ها قبل مطرح شده و پیگیری های زیادی هم انجام شده است، گفت: آماده هستیم تا یک انبار هم در جنوب استان در صورت تامین اعتبار احداث کنیم.

طاهری با اشاره به اینکه خطوط لوله در فارس ۲ بخش دارد، یکی را مربوط به انتقال فرآورده و دیگری مربوط به انتقال خوراک از عسلویه است، گفت: اجرای این خط لوله زمینه‌ساز احداث پالایشگاه دوم محسوب می‌شود؛ لذا موضوع اجرای این خط لوله، طرح توسعه پالایشگاهی و ... از موارد مطروحه به شمار می‌رود که منجر به توافقات خوبی هم شده است.

این مقام مسئول همچنین ضمن بیان اینکه سوخت دوم به صنایع مستقر درون شهرها به هیچ عنوان داده نمی‌شود، گفت: کارخانه‌های سیمان خارج از شهرها که مسافت زیادی با شهر دارند در یک مقطع کوتاه زمانی از نفت کوره استفاده می‌کنند.

مدیر شرکت پخش فرآورده‌های نفتی فارس همچنین اعلام کرد که از ابتدای امسال تاکنون در راستای مبارزه با قاچاق سوخت، ۱۴ راننده متخلف اخراج، ۶۳۰ پرونده به تعزیرات ارجاع و ۶۸۰  کارت سوخت مسدود شده است. همچنین میزان غرامت اخذ شده ٤٠ میلیارد و ٥٠٠ میلیون ریال بوده که نسبت به سال گذشته افزایش سه برابری داشته است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha