به گزارش ایسنا، در این وبینار که با سخنرانی دکتر رضا حاجی آقایی، متخصص فارماکوگنوزی و عضو هیات علمی این پژوهشکده برگزار شد، در ابتدا به گیاهانی که بعنوان گشاد کننده برونش و ضد احتقان مورد استفاده قرار می گیرند اشاره شد. همچنین به داروهای گیاهی و گیاهان دارویی که به صورت استنشاقی ، خاصیت ضد احتقان دارند پرداخته شد و در ارتباط با گیاهان دارویی که بعنوان خلط آور و موکولوتیک هستند بحث و تبادل نظر گردید .
وی در ادامه به معرفی گیاهان دارویی که بعنوان ضد سرفه مورد استفاده قرار می گیرند پرداخت و گیاهان دارویی که در فرآورده های ضد سرماخوردگی و آنفلوانزا کاربرد دارند و بعنوان نرم کننده و برطرف کننده علائم سرماخوردگی مورد استفاده قرار می گیرند، معرفی نمود.
این عضو هیات علمی در این وبینار به خواص دارویی گیاهانی مانند آقطی، خلال دندان، اکالیپتوس، ریش بز و ترکیباتی مانند کدئین، کامفور و منتول اشاره کرد.
به گزارش روابط عمومی پژوهشکده گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی، در این وبینار که دارای امتیاز بازآموزی بوده و با مجوز اداره کل آموزش مداوم جامعه پزشکی کشور از زیر مجموعه های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار گردید، آخرین یافته های علمی مربوط به این حوزه مورد بررسی قرار گرفت.
مخاطبان این دوره پزشکان عمومی، داروسازان و متخصصان طب سنتی بودند و این دوره به صورت مجازی و آنلاین بر بستر آموزش های مجازی جهاددانشگاهی (امجد) برگزار گردیده و در انتهای برنامه فایل پاورپوینت ارائه شده و فیلم ضبط شده برنامه نیز در اختیار شرکت کنندگان قرار گرفت.
در پایان، شرکت کنندگان دوره به مدت ۷۲ ساعت فرصت داده شد تا در آزمون آنلاین پایان دوره شرکت نمایند و با پاسخ صحیح به ۷۰ درصد سوالات بتوانند امتیاز بازآموزی دوره را کسب نمایند.
انتهای پیام
نظرات