• دوشنبه / ۲۹ آذر ۱۴۰۰ / ۱۳:۴۴
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 1400092922796
  • خبرنگار : 50130

فرهنگسازی باور غلط مردم در رابطه با داروهای خارجی و تقلبی را تغییر می دهد

فرهنگسازی باور غلط مردم در رابطه با داروهای خارجی و تقلبی را تغییر می دهد

ایسنا/کردستان مدیر دارو دانشگاه علوم پزشکی استان کردستان گفت: سوداگران دارو داروهای نایاب و حیاتی را در زمان های خاص وارد بازار می کنند و بیماران نیز به دلیل نیاز به مصرف فوری دارو، با هر قیمتی دست به تهیه داروهای گران، تقلبی و قاچاق می زنند، لذا باید جامعه پزشکی در راستای فرهنگ سازی برای باور غلط مردم در رابطه با داروهای خارجی تقلبی و قاچاق وارد اقدام شود.

مدیر دارو دانشگاه علوم پزشکی استان کردستان، امروز دوشنبه(۲۹ آذرماه) در سومین جلسه کارگروه استانی پیشگیری و مبارزه با قاچاق محصولات سلامت محور  استان اظهار کرد: حفظ سلامت و ایمنی دارو به عنوان یک کالای حیاتی و ضروری امری بسیار مهم است و بیماری که دارو مصرف می کند باید از نظر ایمنی دارو اطمینان حاصل کند، بنابراین تمام مراحل دارو، باید تحت کنترل و نظارت باشد.

وی افزود: بر اساس قوانین دارویی، هر زمانی که بیمار با مصرف داروی واقعی و اصیل دچار مشکل شود، می تواند گزارش کند و ما نیز باید آن را پیگیری و قابل ردیابی کنیم.

مدیر دارو دانشگاه علوم پزشکی استان کردستان بیان کرد: طبق آمار اعلام شده از سوی وزارت بهداشت، نصف بیشتر داروهای قاچاق، تقلبی هستند که این امر مشکلات بیماران را دوچندان می کند و قابل ردیابی هم نیستند.

وی آموزش و فرهنگ سازی را دو امر بسیار مهم در این زمینه ذکر و تصریح کرد: سوداگران دارو داروهای نایاب و حیاتی را در زمان های خاص وارد بازار می کنند و بیماران نیز به دلیل نیاز به مصرف فوری دارو، با هر قیمتی دست به تهیه داروهای گران، تقلبی و قاچاق می زنند، لذا باید جامعه پزشکی در راستای فرهنگ سازی برای باور غلط مردم در رابطه با داروهای خارجی تقلبی و قاچاق وارد اقدام شود.

وی با اشاره به اهمیت بازرسی و نظارت در راستای کنترل مشکلات موجود در زمینه دارو خاطرنشان کرد: شعار هر شهروند یک بازرس باید در اولویت جامعه قرار گیرد و طبق قوانین مدنی هر فردی موظف است که مشکلات موجود در جامعه را گزارش کند.

در ادامه این جلسه، رضایی، نماینده اموال تملیکی استان کردستان، اظهار کرد: در ۸ ماهه نخست سال ۵۰۰ ردیف کالا به ارزش ۲۵ میلیارد و ۱۵۰ میلیون ریال و به تناژ ۱۱ تن، امحا و از چرخه مصرف خارج شده است.

 انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha